WEEK­END SCHED­ULE

Townsville Bulletin - - NEWS -

TO­DAY

8am- 8.20am: Aussie Rac­ing Cars Race 1 ( 10 laps) 8.30am- 8.50am: Aus­tralian GT Qual­i­fy­ing 1 ( 20 mins) 9am- 9.20am: Aus­tralian V8 Ute Rac­ing Se­ries Qual­i­fy­ing ( 20 mins) 9.30am- 9.45am: Toy­ota 86 Rac­ing Se­ries Qual­i­fy­ing ( 15 mins) 9.55am- 10.15am: Aussie Rac­ing Cars Race 2 ( 10 laps) 10.25am- 10.45am: Aus­tralian GT Qual­i­fy­ing 2 ( 20 mins) 10.55am- 11.15am: Aus­tralian V8 Ute Rac­ing Se­ries Race 1 ( 11 laps) 11.25am- 11.45am: Toy­ota 86 Rac­ing Se­ries Race 1 ( 12 laps) Noon- 12.15pm: Dun­lop Su­per2 Se­ries ARMOR ALL Qual­i­fy­ing ( 15 mins) 12.30pm- 12.50pm: Vir­gin Aus­tralia Su­per­cars Cham­pi­onship Armor All Qual­i­fy­ing ( 20 mins) 1.05pm- 1.25pm: Aussie Rac­ing Cars Race 3 ( 10 laps) 1.30pm- 1.50pm: On Track En­ter­tain­ment Driver’s Parade ( 20 mins) 2pm- 2.40pm: Aus­tralian GT Race 1 ( 40 mins) 2.55pm- 3.25pm: Dun­lop Su­per2 Se­ries Race 1 ( 21 laps) 4.10pm- 5.50pm: Vir­gin Aus­tralia Su­per­cars Cham­pi­onship Race 13 ( 70 laps)

TO­MOR­ROW

8.20am- 8.45am: Toy­ota 86 Rac­ing Se­ries Race 2 ( 12 laps) 8.55am- 9.20am: Aus­tralian V8 Ute Rac­ing Se­ries Race 2 ( 14 laps) 9.30am- 10.10am: Aus­tralian GT Race 2 ( 40 mins) 10.25am- 10.40am: Dun­lop Su­per2 Se­ries ARMOR ALL Qual­i­fy­ing ( 15 mins) 10.55am- 1.15am: Vir­gin Aus­tralia Su­per­cars Cham­pi­onship Armor All Qual­i­fy­ing ( 20 mins) 11.20am- 11.30am: On Track En­ter­tain­ment En­ter­tain­ment ses­sion ( 10 mins) 11.40am- noon: Aussie Rac­ing Cars Race 4 ( 10 laps) 12.10pm- 12.30pm: Toy­ota 86 Rac­ing Se­ries Race 3 ( 12 laps) 12.40pm- 1pm: Aus­tralian V8 Ute Rac­ing Se­ries Race 3 ( 11 laps) 1.15pm- 1.40pm: Vir­gin Aus­tralia Su­per­cars Cham­pi­onship ARMOR ALL Top 10 Shootout ( 25 mins) 1.55pm- 2.35pm: Aus­tralian GT Race 3 ( 40 mins) 2.50pm- 3.20pm: Dun­lop Su­per2 Se­ries Race 2 ( 21 laps) 4.10pm- 5.55pm: Vir­gin Aus­tralia Su­per­cars Cham­pi­onship Race 14 ( 70 laps)

Newspapers in English

Newspapers from Australia

© PressReader. All rights reserved.