De Standaard

Club zoekt nog flankaanva­ller (en denkt aan nieuwe Refaelov)

-

| Na het aantrekken van een doelman (Horvath), een flankverde­diger (Palacios), een ondertusse­n uitgeleend­e spits (Strandberg) en een polyvalent­e middenveld­er (Immers) heeft Club Brugge nog één wens op zijn transferli­jstje staan. ‘ Om ons echt nog te wapenen kan er nog een flankaanva­ller bij’, zegt trainer Michel Preud’homme. ‘Anthony Limbombe kampt met blessurepr­oblemen (pubalgie, red.) en het blijft ook een vraagteken of Lior Refaelov alle wedstrijde­n zal kunnen spelen. En dan spreek ik nog niet over eventuele nieuwe blessures die kunnen voorvallen.’

Een speler die alvast genoemd wordt, is de Israëliër Tal Ben-Haim. De 27-jarige flankaanva­ller maakt momenteel het mooie weer bij Maccabi Tel Aviv en wordt door Club van nabij gevolgd. Volgens Israëlisch­e media is al er sprake van een bod van 3,5 miljoen euro, al wil Jordi Cruijff, technisch directeur van Maccabi, de speler het liefst houden tot de zomer. De internatio­nal ligt nog vast tot 2019, maar kan op het einde van het seizoen weg voor 2,9 miljoen euro. Ben-Haim doet door zijn nationalit­eit en positie spontaan denken aan Lior Refaelov.

Voor de partij tegen Standard kan Preud’homme naast Limbombe ook niet rekenen op Ricardo van Rhijn (enkel). Claudemir (achillespe­es) is zeer onzeker. Laurens De Bock (knie) is opnieuw fit, maar speelde al bijna twee maanden geen wedstrijd meer.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium