De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Philip Cracco en Aisha weer uit elkaar

Philip Cracco, de wat wan kelmoedige ondernemer die u nog kent van Adecco en van zijn vissen in The sky is the

limit, zet het jaar in met een klinkende ruzie. Enkele maanden geleden kon u in

TV Familie nog lezen hoe zijn bijzonder wispelturi­ge relatie met de genaamde Aisha een nieuwe kans kreeg, al hield zij een slag om de arm: ‘Ik weet niet of we dit keer samenblijv­en. Het is nu afwachten of we allebei bereid zijn compromiss­en te sluiten.’

Dat blijkt niet het geval te zijn geweest. We weten nog niet op welk compromis het is fout gelopen, maar Aisha heeft haar Facbooksta­tus alweer aangepast naar ‘vrijgezel’. Of was ze de vorige keer vergeten die status weer op ‘In een relatie’ te zetten?

Karlijn Sileghem en vriend verloofd met elkaar

Karlijn Sileghem, de getalentee­rde actrice die u nog kent uit Katarakt en Het

peulengale­is, zet het jaar in met een klinkende aankondi ging. Ze heeft zich verloofd met haar vriend Erwin de Keyzer, naar verluidt een museumcons­ervator. Ze hebben het nieuws bekendgema­akt op zijn Aisha’s; door hun Facebookst­atus aan te passen naar ‘verloofd’.

Sileghem kwam eerder op relationee­l gebied in het nieuws door haar romance met de Benjamin uit Kata

rakt, de twintig jaar jongere acteur Ides Meire. Die twee hebben samen een zoon, voor wie ze de naam Astor verkozen boven Benjamin.

LesleyAnn Poppe heeft het mooi voor elkaar

LesleyAnn Poppe, de socialite die u nog kent van

Komen eten en Playboy, zet het jaar in met klinkende munt. Ze heeft een rechtszaak gewonnen tegen haar exman Benjamin, die haar naam had laten deponeren zodat zij hem niet meer kon gebruiken. Dat heeft de rechter nu, tja, rechtgezet: hij heeft bepaald dat Benjamin de naam van Poppe weer moet vrijgeven, anders moet hij een dwangsom van 2.500 euro per dag betalen.

LesleyAnn Poppe (38) is intussen bijzonder gelukkig met haar nieuwe partner. Die is 28 en heet vreemd genoeg niet Benjamin, zelfs niet Ides of Astor, maar gewoon Kevin.

 ??  ?? KARLIJN SILEGHEM
KARLIJN SILEGHEM

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium