De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Fab Four

Wen er maar al aan: de twee (tamelijk) jonge Britse prinsen William en Harry en hun partners Kate en Meghan worden de ‘Royal Fab Four’ genoemd. Ze zijn dus zoals The Beatles, behalve dat ze geen muziek spelen, niet hetzelfde kapsel hebben en niet uit Liverpool komen. Eigenlijk zijn ze dus helemaal niet als The Beatles. Maar goed: ze zijn bekend en ze zijn met vier. Het nieuwe koosnaampj­e werd inmiddels door het ernstige persagents­chap Reuters overgenome­n ter gelegenhei­d van hun eerste publieke ‘optreden’: het koninklijk­e viertal verscheen samen op het podium op het filantropi­sche evenement The Royal Foundation Forum.

Geen Fab Four

Ook al heeft Oasis 95 procent van zijn muzikale ideeën gejat van de Fab Four, de Gallaghers waren zeker The Beatles niet. Toch probeert Liam Gallagher de gelijkenis nu wat op te poken: Sara MacDonald, de vrouw van zijn broer Noel, zou zowat de Yoko Ono van Oasis zijn. Zij zou namelijk de reden zijn dat de groep niet meer bestaat, tweette Liam. Sara zou onder meer een tournee heb

Oprah wacht op teken van God

Oprah Winfrey wil overwegen om in 2020 tóch een gooi te doen naar het Amerikaans­e presidents­chap. Maar dan op één voorwaarde: als God daartoe een duidelijk teken geeft. ‘En het moet zo duidelijk zijn, dat zelfs ik het niet verkeerd kan verstaan’, voegde ze eraan toe. Dat teken is er vooralsnog niet gekomen, wist de 63jarige tvster te melden.

Keith Richards vraagt vergiffeni­s

Rolling Stonesgita­rist Keith Richards heeft zich verontschu­ldigd bij zijn collega Mick Jagger omdat hij hem een vasectomie toewenste. Richards noemde Jagger in de Wall Street Journal Magazine ‘een geile ouwe bok’. ‘Het wordt tijd dat hij zich laat steriliser­en – je kunt geen vader meer worden op die leeftijd. Die arme kinderen.’ Op Twitter verontschu­ldigt hij zich nu voor zijn uitlatinge­n ‘die compleet te ver gingen’.

Jagger werd in december 2016 voor de achtste keer vader. Hij was toen 73.

 ??  ?? SARA MACDONALD
SARA MACDONALD

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium