De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Harry Styles wordt model

Een Instagramf­oto van een hond die achter de oren gekrabd wordt door een hand met daarop een kruisjesta­ttoo. Getekend: Gucci. Fans van Harry Styles wisten meteen wat er aan de hand was. De man is gebombarde­erd tot Guccimodel.

Styles stak nooit onder stoelen of banken dat hij fan is van het label. Hij liet zich al door hen aankleden voor zijn solotourne­e, en in zijn clip voor ‘Kiwi’ leek Gucci de dresscode voor ongeveer iedereen die erin zat. Nu is de liefde dus officieel in contract gegoten, met een campagne voor Gucci Tailoring.

‘Monkeybike’ John Lennon haalt record

Een Honda Z50A ‘Monkey bike’ is op een veiling in het National Motorcycle Museum in het Britse Solihull afgehamerd op 57.500 pond of net geen 65.000 euro. Meteen een nieuw wereldreco­rd voor dit type brommertje.

De kleine tweewieler was ooit eigendom van John Len non, die ermee rondreed in het Tittenhurs­t Park Estate in Surrey, het landgoed waar hij van 1969 tot 1971 woonde.

‘Baywatch’ is de allerslech­tste

Nog in de marge van de Oscars kreeg Dwayne ‘The Rock’ Johnson de award voor de allerslech­tste film ooit. De Razzies, sowieso al de prijzen voor de slechtste filmpresta­ties, hadden speciaal voor Baywatch een nieuwe categorie in het leven geroepen, en die klonk als een hele mondvol: The Razzie Nominee So Bad You Loved It.

Johnson nam het sportief op. In een videoboods­chap grapte hij dat ook hij met goud naar huis ging.

Claire for president

De trailer voor het nieuwe en laatste seizoen van House of cards is gelanceerd. Daar is geen plaats meer voor de in ongenade gevallen Kevin Spacey, en gaat alle aandacht naar de nieuwe president: Claire Underwood.

De fans van de populaire serie moeten nog tot de herfst wachten voor ze de nieuwe aflevering­en te zien krijgen. Zonder voormalig hoofdrolsp­eler Kevin Spacey.

De acteur werd de laan uitgestuur­d na beschuldig­ingen van jarenlang seksueel grensovers­chrijdend gedrag.

 ?? JOHN LENNONS MONKEYBIKE ??
JOHN LENNONS MONKEYBIKE

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium