De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Victor is een beertje

‘Het is echt een beertje, een klein dikkerdje.’ Zo omschreef Nuria de eerste Blind getrouwdba­by gisteren op Qmusic. Ze gaf er ook wat uitleg bij het nogal onverwacht­e nieuws van de geboorte: ‘We waren blijkbaar heel sterk in het stilhouden en we hebben dat eigenlijk ook wel bewust gedaan. We wilden er eerst zelf van genieten.’ Radioprese­ntatrice Heidi had Nuria drie maanden geleden nog gezien, en had helemaal niets in de gaten. Waarop Nuria: ‘Ik had het geluk dat ik toen een klein buikje had en dat ik het vrij goed kon verstoppen’.

Nuria en Stijn waren het eerste koppel dat het gearrangee­rde huwelijk uit de VTMreeks Blind getrouwd overleefde.

Koninklijk­e toevalstre­ffer

Delphine Boël (50), de bui tenechteli­jke dochter van Ko ning Albert II, ging onlangs samen met haar man Jim en

enkele vrienden dineren in het Brusselse restaurant Belga Queen. Even later verscheen koning Filip er samen met zijn vrouw Mathilde en oudste dochter Elisabeth. Ze gingen zitten aan een tafel vlak bij Delphine. ‘Ik heb die twee tafels in de gaten gehouden, en Filip en Delphine hebben bij mijn weten geen woord tegen elkaar gezegd’, vertelt een ooggetuige aan het weekblad TV Familie.

Rihanna verkoopt huis

Rihanna mag een fles champagne opentrekke­n op de verkoop van haar huis in West Hollywood. Het stond al maanden te koop, maar er was niemand die de vraagprijs van 2,75 miljoen dollar wou neertellen. En dus besloot ze het maar te verhuren.

Nu dook er toch een koper op, die bereid was om te tekenen voor 2,85 miljoen dollar. Het was Rihanna’s goedkoopst­e bezit Ze heeft nog een huis van 6,8 miljoen en twee luxeappart­ementen van ongeveer een half miljoen in Los Angeles.

 ??  ?? RIHANNA
RIHANNA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium