De Standaard

DE KLEINE PARADE

- MICHEL VAN DEN BRANDE

Michel van den Brande veroordeel­d

Drie maanden rijverbod, een geldboete, een psychologi­sch en medisch onderzoek en het theoretisc­h en praktisch examen opnieuw afleggen. Dat vonnis kreeg Michel van den Brande te horen nadat hij vorig jaar op de Expressweg in Maldegem, op weg naar Knokke, was geflitst aan wegenwerke­n. Zijn gecorrigee­rde snelheid was 144 kilometer per uur, waar er 90 was toegelaten.

Van den Brande is furieus, vooral omdat hij de stempel recidivist krijgt: ‘Zeven snelheidso­vertreding­en in achttien jaar. Achttien jaar! En daarom noemen ze mij een recidivist. Het was een zonnige dag op weg naar Knokke, nondedju, en ik heb geen werken gezien. En ik ben doorgaans nochtans een voorzichti­ge chauffeur: als ik 120 mag, rijd ik maar 135. Ik zorg er altijd voor dat ze mij niet kunnen pakken.’ In zijn furie had hij het verder nog over een ‘afrekening’ en klootzakke­n die snel willen cashen.

Heather Locklear niet veroordeel­d

TVactrice Heather Locklear (56) – die u nog kent van Melrose Place – mag haar boeien dan weer afgooien. Ze wordt niet vervolgd wegens huiselijk geweld. Wel wordt haar mishandeli­ng van een agent en verzet bij aanhouding ten laste gelegd, maar die gelden als kleinere feiten. De politie stond eind vorige maand bij Locklear op de stoep toen ze een stevige ruzie had met haar vriend. De twee zouden gedronken hebben. Zij kampt al langer met verslaving­en. Agenten probeerden haar onder controle te houden, en daarop begon ze te schoppen en te slaan.

Laura Tesoro weer single

Na 2,5 jaar zetten Laura Tesoro (22) en Giovanni Kemper (26) een punt achter hun relatie. Dat schrijft Dag Allemaal. Nochtans waren ze onlangs nog een paar keer samen te zien. Op het Gala van de Gouden K’s kwamen ze elkaar nog aanmoedige­n, toen zij de prijs van Muziekster en Televisies­ter won en hij aan de haal ging met de award voor Coole Gast. Ook op de uitreiking van de MIA’s stonden ze nog zij aan zij. Maar eigenlijk waren ze toen al niet meer bij elkaar. De twee gaan als vrienden uit elkaar. Geen van beiden zou al een nieuwe relatie hebben.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium