De Standaard

DE KLEINE PARADE

- BRITNEY SPEARS

Meghan Markle in de was

De Londense afdeling van Madame Tussauds werkt koortsacht­ig aan een wassen beeld van Meghan Markle. Dat moet klaar zijn tegen mei, wanneer ze trouwt met prins Harry.

Het museum kondigt ‘een toekomstig­e prinses en bruid én voormalige koningin van de rechtszaal aan’. Dat laatste is een verwijzing naar Meghans laatste acteerpres­tatie in de advocatens­erie Suits.

Kylie Minogue zingt voor koningin

Op 21 april krijgt de Britse koningin Elisabeth een feestje voor haar 92ste verjaardag. Dat wordt een concert in de Royal Albert Hall.

De artiesten komen uit de Gemenebest­landen, waarvan die dag een top afloopt. Kylie Minogue, Sting, Tom Jones, Shawn Mendes en Shaggy treden op voor de Queen.

Tiffany Trump weer single

Bij de familie Trump gaat het zoals in de regeringTr­ump: er valt geregeld een lid weg. Onlangs gaven Donald Trump jr. en Vanessa aan dat ze uit elkaar gaan. Nu is ook de relatie van Tiffany (24) voorbij. Ze was twee jaar samen met Ross Mechanic. Tiffany is afgelopen zomer aan een rechtenstu­die begonnen in Washington, vlak bij het Witte Huis.

Britney Spears ‘amper herkenbaar’

Popster Britney Spears (36) heeft voor het eerst meegewerkt aan een modecampag­ne. Dat deed ze bij het label Kenzo.

Misschien hebben die niet zo’n efficiënte investerin­g gedaan. Volgens de sociale media is ze ‘amper herkenbaar’. Critici vergelijke­n haar met actrice Jessica Simpson, die niet vies is van wat plastische chirurgie.

Eva Daeleman zat in dode hoek

Voormalig MNMpresent­atrice Eva Daeleman heeft gisteren een stevige smak gemaakt. ‘Met mijn fiets in de dode hoek van een bus terechtgek­omen’, schreef ze op Instagram.

Daeleman komt er vanaf met een stel gekneusde ribben. De lezing die ze gisteren zou geven, heeft ze uitgesteld naar een latere datum.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium