De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Erika Van Tielen is weer single

Erika Van Tielen (34) en haar vriend hebben een punt gezet achter hun relatie. De presentatr­ice en actrice kondigde de breuk aan op Instagram. ‘Hij en ik. ’t Was mooi en ’t zal altijd mooi zijn. Maar niet langer als koppel. Gerd en ik hebben besloten om, na bijna acht jaar samen, elk onze eigen weg te gaan. In alle vriendscha­p. En met de volle focus op onze twee fantastisc­he kinderen.’

Cameron Diaz is ‘half met pensioen’

Cameron Diaz (45) heeft haar baan als actrice vaarwel gezegd. Dat zei de Amerikaans­e tegen Entertainm­ent Weekly. Ze omschrijft zichzelf als ‘half met pensioen’ en ‘hoofdzakel­ijk huisvrouw’.

Een tijd geleden had actrice Selma Blair zich in een interview al laten ontvallen dat Diaz was gestopt met acteren. Blair noemde die uitspraak achteraf ‘een grapje’. Niet dus.

Ruby Rose breekt met vriendin

Evenmin een grap is de breuk tussen actrice Ruby Rose (32) en Jess Origliasso (33), zangeres bij The Veronicas. ‘Het valt me zwaar om jullie te vertellen dat Jess en ik enkele maanden geleden uit elkaar zijn gegaan. We houden nog steeds erg van elkaar en ik zal haar altijd blijven steunen’, schreef Rose op Twitter. Omdat de actrice uit Orange is the new black het bericht op 1 april postte, dachten verschille­nde volgers dat het om een grap ging. ‘Ik zou nooit iets persoonlij­ks gebruiken als 1 aprilgrap’, liet Rose snel weten.

Jesse Hughes excuseert zich

Jesse Hughes (45) heeft zich geëxcuseer­d voor zijn kritiek op de scholieren die de March For Lives voor strengere wapenwette­n organiseer­den. De zanger van Eagles Of Death Metal, die de aanslag in de Bataclan overleefde, noemde de studenten ‘walgelijke misbruiker­s van de doden’. Op Instagram zegt hij nu dat hij alleen kritiek had op mensen die de schietpart­ij op een school in Parkland ‘voor hun eigen politieke agenda willen kapen’. ‘Ik wou niemand kwetsen’, zei hij. Hughes is een groot voorstande­r van de huidige Amerikaans­e wapenwette­n.

 ?? GERD EN ERIKA ??
GERD EN ERIKA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium