De Standaard

DE KLEINE PARADE

- SIEN WYNANTS

Bella Hadid ontkent gezoen met The Weeknd

Bella Hadid heeft dan toch niet met haar ex The Weeknd gezoend op het Coachellaf­es tival. ‘Dat ben ik niet’, liet het model weten aan de entertainm­entsite E! News.

Bezoekers van het festival hadden de twee zoenend opgemerkt op een afterparty. Hadid en The Weeknd zijn sinds november 2016 uiteen.

Sien Wynants krijgt dochter Yoko

Ketnetwrap­ster en zangeres Sien Wynants beviel zondag van haar eerste kindje Yoko. ‘Een perfect pakje pure liefde’, schreef ze op Instagram. De vader is acteur en muzikant PieterJan De Wyngaert.

Khloé Kardashian noemt dochter naar voorouders

Nog babynieuws: Instagrams­ter Khloé Kardashian heeft haar dochter True genoemd. Het meisje, dat vorige week donderdag geboren werd, kreeg haar naam van haar overgrootv­ader en haar betovergro­otvader. Dat liet Khloés moeder Kris Jenner weten op Instagram.

De onthulling van de naam van True leverde cynische commentare­n op de account van Kardashian op. De vader van True, basketbals­peler Tristan Thompson, werd immers onlangs betrapt op overspel.

Steven Spielberg haalt kaap van 10 miljard

Niemand deed het hem ooit voor: regisseur Steven Spielberg haalde met al zijn films samen al een recette van tien miljard dollar, ruim acht miljard euro. Die wereldwijd­e opbrengstc­ijfers houden er geen rekening mee dat Spielberg op z’n 71ste al meer dan veertig jaar actief is en dat films van pakweg enkele decennia geleden relatief gezien minder opbrachten. Als je er een correctie voor de inflatie op zou toepassen, bereikt de maker van onder meer Saving private Ryan en Schindler’s list het bedrag van 10 miljard alleen al met wat zijn films opbrachten in Amerika. Volgens die gecorrigee­rde berekening brachten E.T. uit 1982 en Jaws uit 1975 het meest op.

Peter Jackson en Michael Bay staan met 6,5 miljard dollar op de tweede plaats als best opbrengend­e regisseurs.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium