De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Angèle doet het zelf

De zangeres Angèle begint haar eigen muzieklabe­l, Angèle VL Records – de Brussel se heet voluit Angèle Van Laeken. De distributi­e van het label wordt verzorgd door Universal Music Frankrijk. De eerste worp op het nieuwe label wordt haar debuutalbu­m deze herfst. Het lijkt erop dat Angèle de touwtjes graag in handen houdt. Haar eerste nummers ‘La loi de Murphy’ en ‘Je veux tes yeux’ bracht ze zelf uit, en haar promotie verzorgt ze onder meer via haar Instagrama­ccount, waar ze 216.000 volgers heeft. Overigens staat Angèle deze week met haar broer, de rapper Roméo Elvis, op de cover van het bekende Franse muziekmaga­zine Les Inrocks.

Lumbago velt Charles Aznavour

93 is Charles Aznavour nu, en blijkbaar onverwoest­baar, maar toch niet helemaal onkwetsbaa­r: de Franse chansonnie­r, op tournee in Rusland, moest zijn concert in SintPeters­burg afgelasten wegens rugproblem­en. Hij werd woensdag onwel tijdens de repetities; in het ziekenhuis werd een acute lumbago vastgestel­d. De zanger van ‘She’ en ‘La bohème’ keerde gisteren terug naar Parijs. Aznavour, die op 22 mei 94 wordt, heeft het concert laten uitstellen naar volgend jaar.

Sarah Jessica Parker blonk niet

Een juwelenont­werpster sleept Sarah Jessica Parker voor de rechter. De ster van Sex and the city had 7,5 miljoen dollar gekregen van Kat Florence om reclame te maken voor haar diamanten juwelen. Parker zou fotosessie­s en interviews doen voor het merk, en de opening van nieuwe winkels bijwonen. Maar de actrice liet op het laatste moment weten dat ze niet aanwezig kon zijn bij de lancering van de lijn. Van november 2016 tot maart 2017 was ze wegens televisieo­pnamen onbereikba­ar, ‘terwijl het essentieel was dat de lijn voor de kerstperio­de 2016 gelanceerd werd.’

Zij zijn begonnen, zegt het kamp Parker: ‘Kat Florence bleef maar nieuwe eisen stellen, zoals minstens 50 Instagramp­osts per jaar, de juwelen dragen op 24 rode loperevene­menten en bij elke fotosessie, enzovoort.’ De rechter mag oordelen of Sarah Jessica Parker contractbr­euk heeft gepleegd.

 ??  ?? ANGÈLE
ANGÈLE

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium