De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Lewis Hamilton gaat zingen

Lewis Hamilton? Dat is toch die man die niet weg te slaan is uit de pole position in de Formule 1? Nu hij 33 is, begint hij al wat te denken aan een carrière na de sport.

Hamilton spreekt al jaren over zijn muzikale ambities. Op de nieuwe plaat van Christina Aguilera zingt hij een duet in het nummer Pipe. Helemaal zeker was hij blijkbaar niet. Hij verkoos te debuteren onder het pseudoniem XNDA.

Sam Smith opnieuw solo

Zanger Sam Smith (26) is niet langer samen met acteur Brandon Flynn (24). Flynn werd als acteur bekend met de Netflixser­ie 13 reasons why.

De twee waren sinds oktober bij mekaar. ‘Ze zijn voor mekaar gevallen, maar hadden het allebei te druk met hun carrière’, zegt een insider in de Britse pers.

kendall Jenner gaat samenwonen

Kendall Jenner gaat samenwonen met haar vriend Ben Simmons. Ze hebben een optrekje gevonden in Los Angeles dat ze huren voor 22.000 dollar per maand. Het huis heeft 5 slaapkamer­s, 6 badkamers en 1 zwembad.

Allicht is dit een tijdelijk verblijf. Enkele maanden geleden kocht Jenner een huis over van Charlie Sheen.

geen look meer voor Meghan

Hopelijk heeft Meghan Markle nog geen spijt van haar huwelijk met Prins Harry. Het lijstje met don’ts is weer wat langer geworden.

Hoewel ze het een lekkernij vindt, mag ze voortaan geen look meer eten. Om onprettige walmpjes te voorkomen. Ook schelpdier­en worden van het menu geschrapt. Daar kun je hepatitis A van krijgen.

Actrice Stacy keibler krijgt zoon

Exprofessi­oneel worstelaar en model Stacy Keibler is op haar 38ste opnieuw moeder geworden. De ex van George Clooney beviel van een zoon, die de naam Bodhi Brooks meekreeg.

Keibler trouwde in 2014 met zakenman Jared Probe. Ze hebben samen een dochter, Ava Grace.

 ?? LEWIS HAMILTON ??
LEWIS HAMILTON

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium