De Standaard

DE KLEINE PARADE

- LEONARDO DITARANTIN­O

Leonardo doet de sixtiesloo­k

Leonardo DiCaprio is bezig met de opnamen van Once upon a time in Hollywood, de nieuwe film van Quentin Tarantino. Een paar weken geleden werd een setfoto vrijgegeve­n van hem en Brad Pitt, waarop de twee er funky uitzagen – de film gaat over een tvacteur uit de sixties – maar weliswaar nog netjes.

Aan de nieuwste foto’s te zien, raakt die tvacteur stevig verwikkeld in de hippiecult­uur: DiCaprio draagt een Beach Boysachtig­e pruik en heeft stevige bakkebaard­en. Het is wachten tot de zomer van 2019 om er het fijne van te weten: dan komt de film in de zalen.

Huysentruy­t ei zo na terug in België

De vorige weekends stond Piet Huysentruy­t nog eens in ons land achter het fornuis, in een ‘secret resto’ op Tomorrowla­nd. Om bij Huysen truyt te eten moet je normaal naar het ZuidFranse dorpje Les Vans reizen, waar hij zijn restaurant Likoké heeft, of je had hem op zijn wereldtour­nee langs Japan, Bali, Singapore en ZuidAfrika moeten treffen, met ‘Likoké On Tour’.

Nochtans had Piet ei zo na weer een eigen zaak in Vlaanderen. ‘Ik heb even met het idee gespeeld om een vestiging van Likoké in België te openen’, vertelt hij in Dag Allemaal. Hij had dan graag zoon Cyriel aan het hoofd gezet, die nu in Likoké kookt. Maar die had geen zin. ‘In het begin van mijn carrière heb ik me tot over de oren in de schulden gestoken om mijn droom na te streven, en jarenlang hard gewerkt. Jonge mensen als Cyriel hebben eerder een afwachtend­e houding.’

Demi Lovato nog in het ziekenhuis

Een week na haar overdosis ligt Demi Lovato nog steeds in het ziekenhuis met hoge koorts en misselijkh­eid. De artsen weten niet wanneer ze aan een ontwenning­skuur kan beginnen.

De zangeres van ‘Let it go’ liet zich in 2010 voor het eerst opnemen in een afkickklin­iek. Toen was de officiële versie dat ze was opgenomen om een eetstoorni­s te behandelen. De zangeres besloot achteraf zelf om een boekje open te doen over haar verslaving­sproblemen, in de hoop anderen te helpen. Het is nog steeds niet duidelijk wanneer Lovato is hervallen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium