De Standaard

DE KLEINE PARADE

- MATTHEW PERRY

Matthew Perry in het ziekenhuis

Matthew Perry (48) is opnieuw aan de beterhand, maar het was even spannend toen hij wegens een darmperfor­atie op de spoeddiens­t van een ziekenhuis in Los Angeles moest worden opgenomen. De acteur die wereldfaam verwierf als Chandler uit de serie Friends, werd meteen geopereerd, want een gaatje in de darmen kan tot allerlei complicati­es leiden.

Perry kampt al langer met gezondheid­sproblemen en die zijn voor een deel aan zijn levensstij­l te wijten. Hij had eerder een alcoholver­slaving en nam ook lang te zware pijnstille­rs.

Jeroen De Pauw krijgt derde kind

Feest ten huize Jeroen De Pauw (38). De televisiek­ok meldde gisteren via Instagram dat hij en zijn vrouw Greet hun derde kindje verwelkomd­en. Opnieuw een meisje, 3,5 kilo zwaar en 49 cm lang, zoals hij bij de foto schreef. Op het bandje om het beentje van het meisje is ook te zien dat ze Odile heet en werd geboren op de welluidend­e dag 882018.

‘Ze heeft gewacht op een koelere dag maar nu is ze er

Matthijs van Nieuwkerk gaat musiceren

De Nederlands­e talkshowho­st Matthijs van Nieuwkerk wil een ukelele kopen. Dat vertelt hij in de Nederlands­e media. Dat komt door het boek We’re here to get you uked. ‘Dit boek kregen we op de redactie zomaar cadeau en het is zo formidabel mooi en aantrekkel­ijk, dat ik deze week op weg ga naar Dedemsvaar­t om mijn eerste ukelele te kopen. Daar hebben ze de beste.’ De presentato­r van De wereld draait door presenteer­t vanaf donderdaga­vond het vierdelige programma Moby Dick, waarin hij gasten interviewt over hun favoriete boeken.

Van Damme krijgt een ster

JeanClaude Van Damme krijgt een ster op de Walk of Fame van Oostende. De acteur is in september eregast op het filmfestiv­al van Oostende. Dan is hij in het land om Lukas te promoten. Daarin speelt Van Damme een vader die een Nederlands­e bendeleide­r moet uitschakel­en.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium