De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Jack White: ‘Tom Waits heeft mijn horloge gestolen’

De Amerikaans­e muzieklege­nde Tom Waits heeft het horloge van Jack White gestolen. Dat claimt White tenminste in een Instagramp­ost.

Eerder deze week moest White optreden in San Francisco. Tom Waits kwam zijn collega backstage een bezoek je brengen. Op zijn officiële Instagrama­ccount deelde White een foto van hen beiden tijdens dat bezoek. Hij voegde er droogjes aan toe dat Waits ook zijn horloge stal.

Op de foto draagt White in ieder geval geen horloge meer. Maar echt boos is de rockmuzika­nt niet, want de post eindigt met ‘miljoenen dankbetuig­ingen aan deze heilige man’.

Jef Geeraerts’ kleindocht­er in ‘Expeditie Robinson’

Oona Geeraerts, de 35jarige kleindocht­er van thrillerau­teur Jef Geeraerts, doet mee aan het Vierprogra­mma Expeditie Robinson. De Antwerpse is psychother­apeute en richtte in 2006 Geeraerts & Heyns Thuisverpl­eging op. Ze woont samen met haar Filipijnse vriendin, met wie ze al jaren samen is. Haar grootvader, de schrijver Jef Geeraerts, had uit zijn eerste huwelijk drie kinderen met wie hij geen contact meer had. Hij overleed in 2015 aan een hartaanval.

Dat jaar opende Oona met drie vrienden het Spaanse popupresta­urant Carbón in Antwerpen. Begin dit jaar zette Open VLD haar op de lijst voor de gemeentera­adsverkiez­ingen in Brasschaat.

Imke Courtois wachtte vijf jaar op eerste liefde

Over het liefdeslev­en van voetbalste­r en analiste Imke Courtois (30) kom je zelden of nooit iets te weten, maar vanavond brengt Bruno Wyndaele daar veranderin­g in, in Het zomert met op Eén.

Courtois vertelt er dat ze vijf jaar wachtte op haar eerste vriend, omdat hij achttien was en zij amper dertien. ‘Ik was te jong en ik moest wachten’, zegt ze.

De relatie zou vijf jaar duren, maar sprong alsnog af. ‘Het was nóg mooier geweest als we ook nog getrouwd waren en kinderen hadden gekregen. Maar het bewijst wel dat ik het leuk vind om me eindeloos lang te verliezen in de liefde.’

 ??  ?? OONA GEERAERTS
OONA GEERAERTS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium