De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Demi Lovato zet huis te koop

Zangeres Demi Lovato (26) ging na haar overdosis eind juli van het ziekenhuis naar de afkickklin­iek. Blijkbaar heeft ze geen plannen om snel terug te keren, want ze zette haar landgoed te koop.

Volgens TMZ wil ze het huis in Hollywood verkopen voor 8,6 miljoen euro.

Mel B stemt in met alcoholtes­ts

Voormalige Spice Girl Mel B is met haar al even voormalige man Stephen Belafon te nog steeds in een scheidings­zaak verwikkeld.

In de voogdijzaa­k om haar dochter Madison (7) heeft ze nu ingestemd met onaangekon­digde drugs en alcoholtes­ts. Daar had haar ex om gevraagd nadat een nanny haar vorige week van alcoholmis­bruik had beschuldig­d.

Familieact­rice heeft nieuw lief

Jasmijn Van Hoof (27), die Stephanie speelt in Familie, heeft opnieuw een vriend. Op Instagram postte ze een foto van hen samen op het strand van Blankenber­ge.

Zijn naam maakt ze nog niet bekend, want de relatie is nog pril. Ze kennen elkaar al jaren, maar waagden pas onlangs de sprong. Tevoren had ze een lange relatie met Wout, die achter de schermen van Familie werkt.

Ook verleidste­r ‘Temptation Island’ met nieuw lief

Verleidste­r Chloë Vrancken (21) uit Temptation Island volgt helemaal dezelfde tactiek als Jasmijn Van Hoof.

Ook zij maakte via Instagram bekend dat ze een nieuwe relatie heeft. En ook zij houdt zijn identiteit voorlopig onbekend. Alleen had ze niet zulke lange relaties voordien.

Prins Laurent rijdt op vierwieler

Yes, Prins Laurent heeft de sleutels van zijn nieuwe Qooder, een motor van 400 cc.

Wat de Prins helemaal geweldig vindt, is dat het vehikel helemaal naar zijn smaak gepersonal­iseerd is. Het is bijvoorbee­ld rood.

En nog een voordeel: het is geweldig stabiel. ‘Je moet echt willen vallen’, zei hij, ‘want het voertuig valt niet vanzelf.’

 ??  ?? PRINS LAURENT
PRINS LAURENT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium