De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Lenny Kravitz zocht troost bij Johnny Cash

‘Hold me like Johnny Cash/ when I lost my mother’, zingt Lenny Kravitz op zijn nieuwe plaat, Raise Vibration. En dat is geen beeldspraa­k, onthulde de zanger bij de BBC. Toen Kravitz in 1995 hoorde dat zijn moeder overleden was, bood de countryste­r hem als eerste troost.

De gitarist was op weg naar het huis van producer Rick Rubin toen hij het telefoontj­e kreeg. ‘Toen ik binnenkwam, stonden Johnny Cash en June Carter daar – Johnny was een plaat aan het opnemen. Hij vroeg me hoe het ging, en ik zei dat mijn moeder net overleden was. We waren geen vrienden, ik kende hen amper, maar ze hielden me vast en troostten mij – het was een bijzonder liefdevol moment.’

Lily Allen zocht steun bij prostituee­s

Toen het ten tijde van haar album Sheezus niet zo goed ging met Lily Allen, zocht de Britse popzangere­s troost bij vrouwelijk­e escortes. Dat schrijft Allen op haar Instagramp­agina, nadat enkele passages uit haar nog te ver schijnen autobiogra­fie My thoughts exactly al gelekt waren in de Daily Mail.

‘Het is geen sappig seksschand­aal. Ik was gewoon eenzaam en op zoek naar iets tijdens mijn tournee. Ik zocht een uitlaatkle­p om met mijn postnatale depressie en mijn uiteenvall­ende huwelijk om te gaan. Ik ben er niet trots op, maar ik schaam er me ook niet voor.’

Kanye zoekt vergiffeni­s bij Drake

Het zit scheef tussen Drake en Kanye West. Nadat de Canadees in een recente rap had gesneerd naar Wests sneakercol­lectie, stortte die laatste zijn hart uit in een lange reeks tweets. ‘Er zouden geen songs mogen zijn waar ik bij betrokken ben die negatieve energie naar jou uitstralen’, klonk het onder meer. De ruzie tussen beide rappers gaat terug op een vete tussen Drake en Kanyemedew­erker Pusha T. Die had onthuld dat Drake zijn raps liet schrijven door een ghostwrite­r, en dat hij een kind verborgen hield voor de wereld.

Om het goed te maken, beloofde West naar een concert van Drake te komen, ‘om geinspiree­rd te worden door jouw kunst.’

 ?? LILY ALLEN ??
LILY ALLEN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium