De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Miss België niet bestraft voor ‘lachend kakske’

Miss België Romanie Schotte moet geen schadever goeding betalen voor het ‘lachend kakske’ dat ze op In stagram als reactie plaatste bij een selfie waarop in de achtergron­d een zwarte man staat. De man op de foto had via de rechtbank een schadeverg­oeding van 20.000 euro gevraagd, maar de rechter wees zijn eis af. Volgens de rechtbank is het niet bewezen dat de eiser inderdaad de man op de foto is.

Verdwijnin­g Waldek lokt reacties uit

In de aflevering van Thuis van dinsdagavo­nd moesten de kijkers plots afscheid nemen van het personage Waldek. Op die manier verdwijnt acteur Bart Van Avermaet na zeventien jaar uit de serie. Het zat er al een tijdje aan te komen, ook al veronderst­elden heel wat fans op sociale media dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen. Het per sonage Waldek Kozinsky had in de seizoensfi­nale voor de zomer Mayra en Zoë van de vuurdood gered. In de laatste scène voor de zomerstop ver nam de doodbrave klusjesman wat de kijker al maan den wist: dat hij niet de natuurlijk­e vader is van baby Zoë. Dit seizoen verdween Mayra naar het buitenland. Baby Zoë werd herenigd met de natuurlijk­e moeder Nuria. En dus bleef Waldek verweesd achter. Als een zielig hoopje ellende vertrok hij met zijn zus naar Polen.

Dat vertrek riep op sociale media reactie op. ‘Zoveel emotionele reacties had ik niet verwacht. Ik ben er een beetje stil van, moet ik eerlijk zeggen’, zei Van Avermaet op Studio Brussel.

Joshua gaat helemaal bloot

Wat een nonnieuws horen we u denken. Toegegeven, deelnemers van Temptation island die uit de kleren gaan, zijn bezwaarlij­k een uitzonderi­ng te noemen. Deze week nog toonden Pommeline en Fabrizio de details van hun seksleven in Sex tape. Maar nu geeft ook Joshua Feytons zich bloot. In het Nederlands­e programma Adam zkt. Eva, waarin singles naakt daten, is hij in vol ornaat te zien.

Het programma wordt in Vlaanderen niet uitgezonde­n maar TV familie publiceerd­e een screenshot waarop perfect te zien is waar Megan in Temptation island zo wild van werd.

 ??  ?? JOSHUA FEYTONS
JOSHUA FEYTONS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium