De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Boef zoekt dief

Rapper Boef is op zoek naar een jongen die de voorbije drie maanden drie keer zou hebben ingebroken in zijn auto. Hij zette donderdag een foto van de vermoedeli­jke dader op Instagram en looft een beloning uit aan ie dereen die ook maar enige informatie kan geven. Volgens Boef gaat het drie keer om dezelfde dader. Eén keer heeft hij iets buit gemaakt: een jasje van Givenchy. En een Youtubeawa­rd. Aangifte wil de rapper niet doen. Hij wil vooral met de ouders van de jongen praten. ‘Omdat ik zelf van ver kom, weet ik hoe het is om niks te hebben. Maar nu wordt het problema tisch.’

Nicki Minaj en Lewis Hamilton poseren als koppel

Het ziet ernaar uit dat de geruchten over de amoureuze link tussen popster Nicki Mi naj (35) en Formule 1racer Lewis Hamilton waar zijn. De twee werden al enkele keren in elkaars gezelschap gesignalee­rd en nu heeft zowel Minaj als Hamilton een foto van hen beiden op de sociale media geplaatst. Daarop zijn ze te zien op een quad in Du bai.

Susan Boyle wil strafste ‘Got talent’act ooit worden

Een kleine tien jaar na haar zangpresta­tie in Britain’s got talent gaat Susan Boyle (57) deelnemen aan de Amerikaans­e superediti­e van America’s got talent. De Schotse, die in 2009 nog gewoon huisvrouw was maar uitgroeide tot een muzikaal fenomeen, doet mee aan het onderdeel ‘The champions’, waarin de beste acts uit de hele wereld zullen aantreden. Boyle verkocht intussen zo’n 25 miljoen albums. Ze is minstens even bekend omdat ze de ziekte van Asperger heeft, wat soms tot ongecontro­leerde angst en woedeuitba­rstingen leidt.

Angèle verkoopt brol

Tegelijk met haar debuutplaa­t Brol opent Angèle ook een Brolwinkel in Brussel. Ze verkoopt er haar album en allerlei accessoire­s en attributen die ze in de clip bij de single ‘La thune’ gebruikt. Het wordt een popupshop aan het Rogierplei­n. Ze laat er haar middenstan­dsbloed een weekje stromen, vanaf 8 oktober.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium