De Standaard

Dat loopt op wieltjes

-

W e zijn half oktober, u voelt de stress al opwellen: de cadeautjes­tijd komt eraan. Wat nu weer gekocht voor al dat onuitstaan­bare kleine grut in uw familie en omgeving? Die rotverwend­e kinderen hebben alles al, horen we u denken. Dachten wij ook. Tot gisteren goed nieuws in onze mailbox belandde. Uw problemen zijn opgelost. Zie ginds komt de stoomboot uit Schelle weer aan.

Studio 100 kondigt de nieuwe single aan van K3. Die heet ‘Roller disco’, en hij staat op de nieuwe cd van K3 die – we doen een wilde gok – K3 roller disco zal heten. Eind oktober begint op VTM Kids immers de nieuwe tvserie van K3 en die heet – toch wel – K3 roller disco. In de reeks transforme­ren de ondernemen­de meisjes een vervallen discotheek (zou Frank Verstraete­n een cameo hebben?) tot een hippe rolschaats­disco. Erg Xanadu, allemaal.

U mag er nu al van uitgaan dat K3 roller disco een geweldig succes wordt, zeker bij de meisjes. De bijbehoren­de cd kunt u vanaf 15 november kopen voor uw zeurende nichtje. Maar u

Zie ginds komt de stoomboot uit Schelle weer aan

hoeft zolang niet te wachten: Studio 100 heeft proactief de merchandis­ing al op het schap liggen. U kunt nu al het K3 roller discoverkl­eedpak kopen (shirt, short en kousen) voor nog geen 30 euro, net als de K3rolschaa­tsen (handig verstelbaa­r zodat ze meegroeien met de zweetvoetj­es in de K3kousen).

Vreemd is wel: in de webshops van Dreamland en bol.com kosten de rolschaats­en 36 euro, op de webshop van Studio 100 kosten ze 50 euro. Maar dan nog: 50 euro, aan die rolschaats­en kunt u zich geen buil vallen. Uw vervelende nichtje misschien wel, dat is dan ook meegenomen. Of anders koopt u er nog de K3rolschaa­tshelm bij voor 30 euro. Prettige feestdagen!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium