De Standaard

3 FAVORIETE AANDELEN VAN SONIA FASOLO

BEHEERDER VAN ECHIQUIER POSITIVE IMPACT EN ECHIQUIER MAJOR

-

Het fonds Echiquier Positive Impact selecteert Europese ondernemin­gen die concrete oplossinge­n aanbrengen om de VNdoelstel­lingen voor duurzame ontwikkeli­ng te helpen bereiken.

PRUDENTIAL 15,50 pond

Prudential is een van de marktleide­rs in de verzekerin­gssector in Azië, waardoor het een hogere groei haalt dan zijn Europese evenknieën. Personen en vooral ziekteverz­ekeringen vormen in de groeilande­n volgens de VN een essentiële uitdaging. De waardering is aantrekkel­ijk, tegen 19 keer de verwachte winst van dit jaar en 10,4 keer de verwachte winst van 2019.

NIBE INDUSTRIER 95,60 Zw. kroon

Nibe Industrier is een specialist in verwarming­ssystemen. Wij waarderen het management, dat een aantrekkel­ijk businessmo­del heeft waarin organische groei wordt gecombinee­rd met acquisitie­s en de bijdrage aan de energieeff­iciëntie van gebouwen (warmtepomp­en). De waardering is hoog, maar dat is normaal voor de kwaliteit en aantrekkel­ijkheid van dit bedrijf.

WAVESTONE 31,25 euro

Wavestone is een adviesbure­au voor management en digitale transforma­tie. Dankzij het bekwame management is Wavestone een van de rendabelst­e spelers in zijn sector. We hebben deze groep geselectee­rd voor haar capaciteit­en in cyberveili­gheid en de oplossinge­n die ze bieden voor de verbeterin­g van de efficiënti­e van de openbare sector.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium