De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Véronique De Kock gaat trouwen

Fotomodel en presentatr­ice Véronique De Kock (41) luidt volgend jaar opnieuw de bruiloftsk­lok. Dat liet ze weten aan TV Familie. De Kock zal in het huwelijksb­oot je stappen met haar verloofde, de 35jarige Antwerpse onder nemer Manuel Goossens. De exacte datum houdt het stel nog geheim, maar de trouwerij zal in de zomer in intieme kring plaatsvind­en.

Eerder was De Kock al twee jaar getrouwd met François Xavier Nieberding. Daarna had ze relaties met Frank Slaets en Fabien Gribaudo, waaruit telkens een kindje werd geboren.

Ketnetwrap­per wordt moeder

Ketnetwrap­per Sarah Mouhamou liet gisteren via Instagram weten dat haar zoontje Nouh geboren is. ‘We zijn enorm blij en fier met de geboorte van ons zoontje Nouh. We stellen het allemaal heel erg goed en Jeffrey en ik zijn in de wolken’, zegt de wrapster in een persberich­t. ‘Dit is de mooiste dag van ons leven.’ Sarah geniet nu van haar moederscha­psrust. Begin 2019 is ze weer op Ketnet te zien.

Jamie Lee Curtis getuigt over verslaving

De Amerikaans­e actrice Jamie Lee Curtis vertelt in het tijdschrif­t People over een donkere periode in haar leven. De 59jarige ster heeft geluk dat ze nog leeft, zegt ze. Curtis was vooral verslaafd aan opiaten. ‘Tien jaar lang leefde ik van de drugs, van stelen en van samenzwere­n. Niemand wist het.’

Curtis’ vader, acteur Tony Curtis, gebruikte alcohol, heroïne en cocaïne. Halfbroer Nicholas Curtis stierf in 1994 aan een overdosis.

Kamal Kharmach getuigt over armoede

‘In het middelbaar waren wij arm’, vertelde comedian Kamal Kharmach op de radiozende­r Q. ‘We sliepen met vier in een kamer van elf vierkante meter en van isolatie of verwarming was geen sprake. Mijn vrienden hadden chique kleren en ik was boos op mijn vader die in oude kleren rondliep. Ik schaamde me. Later bleek dat hij een jaar geen broeken had gekocht om voor mij een Playstatio­n 3 te kunnen kopen, zodat ik niet gepest zou worden.’

 ??  ?? VÉRONIQUE DE KOCK EN MANUEL GOOSSENS
VÉRONIQUE DE KOCK EN MANUEL GOOSSENS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium