De Standaard

Selena Gomez verlaat psychiatri­e

-

Na een maand vrijwillig­e opname heeft zangeres Selena Gomez (26) de psychiatri­sche instelling verlaten. De Amerikaans­e superster check te zich enkele weken geleden zelf in om haar mentale problemen te verwerken. Ze zeg de al haar concerten af en verdween even op sociale me dia. Maar volgens ingewijden voelt Gomez zich nu veel beter. ‘De kliniek heeft Selena deugd gedaan. Ze blijft wel haar dokters bezoeken om haar fysieke en mentale gezondheid overeind te houden.’

Gomez’ inzinking zou het gevolg zijn van een niertrans plantatie die ze vorig jaar on derging. Door de ingreep kampte ze met te weinig witte bloedcelle­n. Ook haar knipperlic­htrelatie met tieneridoo­l Justin Bieber, die intussen definitief is gestopt, woog op haar gemoed. Het gewezen Disneyster­retje herviel nadat ze jarenlang zonder drank en drugs had geleefd. Lovato liet zich behandelen in een afkickklin­iek en mag die nu, na honderd dagen, weer verlaten. Al doet ze dat deeltijds. Komende tijd keert de zangeres drie dagen per week terug naar de instelling, de overige dagen wordt ze thuis permanent in de gaten gehouden door een coach. Ook moet ze dagelijks AAbijeenko­msten bijwonen.

Eerder deze week liet Lovato voor het eerst weer van zich horen toen ze tijdens de Amerikaans­e tussentijd­se verkiezing­en ging stemmen. Ook werd ze al in het openbaar gespot tijdens een etentje met modeontwer­per Henry Levi.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium