De Standaard

DE KLEINE PARADE

- EZRA MILLER

Ezra Miller wordt Playboybun­ny

Momenteel duikt Ezra Miller op in cinemazale­n als Credence in Fantastic beasts: the crimes of Grindelwal­d. Maar in de nieuwste editie van het gespeciali­seerde tijd schrift Playboy ontpopt hij zich ook zelf tot een behoor lijk fantastisc­h beest: Miller zette voor een covershoot namelijk de befaamde konijnenoo­rtjes op.

In het bijhorende interview getuigt de 26jarige acteur over polyamoure­uze relaties en vertelt hij dat hij zich identifice­ert als ‘nonbinair’ op het genderspec­trum.

Dat is ook te merken aan de fotoshoot: Miller poseert niet enkel met bunny ears, maar ook met hoge hakken, netkousen en een sexy nachtjapon.

Miss France krijgt volledig vrouwelijk­e jury

De jury van de 89ste Miss Franceverk­iezing zal voor het eerst volledig bestaan uit vrouwen. Dat hebben de organisato­ren TF1 en Endemol bekendgema­akt.

Vorig jaar werd de ver kiezing al opgedragen aan de slachtoffe­rs van seksueel grensovers­chrijdend gedrag, maar nu wou de organisati­e nog een stap verder gaan. ‘Wie kan er vrouwen beter beoordelen dan andere vrouwen?’, legde directrice Sylvie Tellier de ingreep uit. Het televotend­e publiek, zo blijkt: de jurystemme­n tellen voor vijftig procent van de punten tijdens de missverkie­zing, de andere helft komt van inbellende kijkers.

Iwein Segers wordt extreemrec­hts

De comedian Iwein Segers heeft zijn eerste kortfilm klaar. Operatie Kazuifel heet die, een zwarte komedie over extreemrec­hts.

Segers is behalve regisseur ook aan boord als acteur, naast onder anderen Jelle De Beule. Voor het scenario kreeg hij steun van debutant Niels Snoek.

De film gaat over vier onbekwame leden van een paramilita­ire, nationalis­tische groepering die naar Oostenrijk reizen. Daar proberen ze om het lichaam op te graven van Cyriel Verschaeve, Vlaamsnati­onalist en collaborat­eur.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium