De Standaard

DE KLEINE PARADE

- TAMARA EN PIETER

Pieter Aspe gaat trouwen

Pieter Aspe (65) smeedt het ijzer terwijl het heet is. Al na amper één week heeft hij zijn nieuwe vriendin Tamara ten huwelijk gevraagd. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal. Intussen zijn ze al twee maanden een stel en in januari hopen ze te trouwen.

Aspe leerde de veertien jaar jongere Tamara kennen tijdens de research voor zijn nieuwe boek en hij was op slag verliefd. Een reisje naar Rome was dan ook genoeg voor de auteur om op zijn knie te gaan. Al maakten zijn dochters hem fijntjes duidelijk dat ‘het wel héél snel gaat’.

Nicole Kidman moet schuilen voor schutter

Nicole Kidman heeft tijdens de opnames van de film Destroyer moeten schuilen voor een echte schutter. Kidman speelt in de film een politieage­nte die werkt bij het korps van Los Angeles. De schietpart­ij gebeurde tijdens opnames in een ongure buurt van de Amerikaans­e stad. ‘We waren aan het filmen toen er ineens geroepen werd: “Ga naar binnen, er is een schutter, een echte schutter.” Ik stond daar op straat met mijn nepwapen en opeens sleurden ze me naar binnen en lag ik op de grond’, zei Kidman tijdens een evenement van de Bafta in Londen.

Alicia Silverston­e kan betalen

Alicia Silverston­e (42) moet haar ex, de muzikant Cristopher Jarecki, van de rechter maandelijk­s 13.500 euro betalen, en dat tot 2024.

Dat blijkt uit documenten die People kon inkijken. De actrice zette na dertien jaar een punt achter haar huwelijk. De twee hebben samen een zoon Bear (7).

SarahLynn Clerckx na veertien jaar uit ‘Familie’

Na veertien jaar verlaat SarahLynn Clerckx (19) de soap Familie. Clerckx kan de lange draaidagen niet langer combineren met haar studies communicat­iewetensch­appen. Vrijdag zien we haar personage Louise op wereldreis vertrekken. De komende weken zal de dochter van Peter en Trudy nog een paar keren via Skype te zien zijn, maar dan is het definitief voorbij. SarahLynn is de dochter van acteur Kristof Clerckx.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium