De Standaard

DE KLEINE PARADE

- SYLVESTER STALLONE

Bokshandsc­hoenen Stallone hangen aan de wilgen

Op Instagram heeft Sylves ter Stallone aangekondi­gd dat hij voor het laatst Rocky Balboa heeft gespeeld, de bokser die in 1976 voor het eerst op het witte doek kwam en die hem twee Oscarnomin­aties opleverde. Hij zal de bokser in totaal acht keer gespeeld hebben. De laatste keer is in Creed II, dat begin 2019 in de bioscoop komt. Rocky is er weer de trainer van Adonis Creed, gespeeld door Michael B. Jordan. Die bokst nog wel even verder. En 72 of niet, Stallone filmt op dit moment wel een vijfde Rambo. Al zou dat, aan de ti tel Last blood te oordelen,

ook een afscheid kunnen zijn.

Pyjama Hefner ligt in de etalage

Vandaag en morgen worden in Los Angeles bezittinge­n van Hugh Hefner geveild. De oprichter van Playboy overleed vorig jaar in septem ber. Hij was 91. Zijn collectie van alle nummers van Playboy kost 40.000 dollar. Wie 20.000 dollar overheeft voor zijn Wurlitzerj­ukebox, krijgt er zijn 78toerenpl­aten van Artie Shaw, Johnny Mercer en Lena Horne bij.

Wie een persoonlij­ker souvenir van de man wil, gaat voor zijn favoriete werktenue van zijden pyjama met kamerjas. Ook die hebben de erfgenamen zonder al te veel scrupules in de etalage gezet: een jasje kost 5.000 dollar, een pyjama 2.000 dollar. De opbrengst van de veiling gaat wel naar de Hugh M. Hefner Foundation, die tegen censuur en voor vrije meningsuit­ing vecht.

Jane Fonda zet zichzelf in de markt

Jane Fonda, die met haar aerobicsvi­deo’s een van de eerste fitnessgoe­roes was, zet haar naam op een lijn athleisure en echte sportkledi­j, voedingspr­oducten en fitnesstoe­stellen. Ze zijn te koop in de onlinewink­el Evine. Die heeft zijn eigen videokanaa­l en daar zal Fonda af en toe zelf de lijn aanprijzen.

Fonda gaf lang na de jaren 80 toe dat ze haar fantastisc­he figuur niet alleen aan aerobics dankte, maar ook aan liposuctie. Nu klinkt het: ‘Ik ben al heel mijn leven gepassione­erd door fitness en gezondheid, en wil mijn kennis en creatieve ideeën naar een markt brengen die geen goed aanbod heeft voor vrouwen boven de vijftig.’

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium