De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Jennifer Lawrence bevestigt verloving

Jennifer Lawrence (28) heeft zich verloofd met haar vriend, Cooke Maroney (34). De geruchten over een nakende trouwerij waren in een stroomvers­nelling geraakt na dat de Hunger gamesactri­ce tijdens een avondje uit in New York was gespot. Ze droeg een opvallende ring. Wanneer het feest eraan komt, heeft de Oscarwinna­res nog niet bekendgema­akt. Wel dat de verloving officieel is. Maroney is directeur van een kunstgaler­ie in New York.

Eerder was Lawrence samen met onder anderen regisseur Darren Aronofsky en Coldplayza­nger Chris Martin.

Soulzanger

Al Green toert weer

Al Green, bekend van hits als ‘Let’s stay together’, gaat op zijn 72ste weer op tournee. De soulzanger geeft vijf concerten in de VS. Het was al een tijd stil rond Al Green, die in 2008 nog een album uitbracht.

Green brak door in de jaren 70. Hij verkocht meer dan twintig miljoen exempla ren van de acht albums op zijn naam.

Winnaar ‘The voice senior’ maakt album

John Leo (67), winnaar van The voice senior, is niet van plan om weer in de anonimitei­t te verdwijnen. Amper een maand na zijn eindwinst in het VTMprogram­ma ruilt hij zijn contract voor een single in voor een betere deal. Bij Universal mag hij meteen een volledig album inblikken. Daarop komen uitsluiten­d liedjes in het Nederlands. ‘Hij was maar een clown’ van Ben Cramer, dat hij op tv zong, staat er ook op. Bij de opnames krijgt hij de hulp van Will Tura. Leo tekende ook bij het management van Willy Sommers en treedt op tijdens het Schlagerfe­stival in Hasselt.

Salma Hayek trots op grijze haren

Ook Hollywoods­terren worden een dagje ouder en actrice Salma Hayek (52) probeert dat niet te verbergen. Zij poseerde op Instagram en noteerde daarbij: ‘Ik ben trots op mijn witte haren’. In 2017 zei ze in een interview dat ze haar lokken niet liet verven omdat ze er gewoon het geduld niet voor had en omdat ze zich niet jonger wil voordien dan ze is.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium