De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Missy Elliott botst met kaal hoofd

Rapper Missy Elliott heeft een foute trui in haar dressing hangen. Dat beweert toch de schrijfste­r van Bald is beautiful, Jodi Pliszka. Op de cover van de single ‘Pep rally’ uit 2016 heeft de rapper een trui aan met daarop een afbeelding van een kale vrouw. Dat blijkt nu Pliszka te zijn. Zij lijdt aan de haaraandoe­ning alopecia, waardoor haar haar is uitgevalle­n en ze heeft naar eigen zeggen nooit toestemmin­g gegeven voor het gebruik van haar fo to. Pliszka klaagt Missy nu aan wegens misbruik van het kale hoofd.

Justin en Hailey hadden echte huwelijksn­acht

Toen Justin Bieber en model Hailey Baldwin in september vorig jaar met elkaar trouwden, hadden ze nog geen seks met elkaar gehad. Dat moest wachten tot de hu welijksnac­ht. In een interview met Vogue vertelt Bieber dat hij toen al een jaar gestopt was met seks. Hij wou zich aan God wijden en gelooft nu dat hij daarvoor als beloning Baldwin weer in zijn leven kreeg.

Kim vond kerstflat niet oké

Het appartemen­t in Miami dat Ye West met kerst kocht voor zijn vrouw Kim Kardashian , staat weer te koop. Toen ze het cadeau van ruim 12 miljoen euro uitpakte, was Kim minder in de wolken dan Ye. Ze vond vooral dat het appartemen­t niet genoeg privacy bood. De rapper verliest hiermee wel zijn voorschot van een half miljoen. Volgens de showbizzsi­te TMZ gaat het koppel, dat al wat huizen heeft in Los Angeles, nu op zoek naar een woning op een tropisch eiland, misschien op de Bahama’s.

Ozzy Osbourne worstelt met griep

Bij de Osbournes houdt de griep lelijk huis dezer dagen. De echtgenote van Ozzy (70) liet via Twitter weten: ‘Zoals jullie misschien gehoord hebben is Ozzy opgenomen door wat complicati­es na de griep. Volgens de artsen is dit de beste manier om hem er weer bovenop te krijgen. Bedankt voor al jullie liefde en steun.’ Osbourne moest de laatste tijd al een paar shows afzeggen wegens infecties.

 ??  ?? JUSTIN BIEBER EN HAILEY BALDWIN
JUSTIN BIEBER EN HAILEY BALDWIN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium