De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

A$ap Rocky gaat gevangenis in

Rapper A$ap Rocky wil terug naar de Zweedse gevan genis waarin hij eerder dit jaar terechtkwa­m na een vechtparti­j. Maar dit keer om op te treden voor zijn voormalige celmaatjes. De Zweed se gevangenis­overheid zegt niet meteen nee. A$ap Rocky heeft ook laten weten dat hij iets wil doen voor immigran ten in het Scandinavi­sche land.

BTS gaat kazerne in

Allemaal hetzelfde pakje aantrekken en perfect synchrone stapjes zetten, dat kunnen de zeven jongens van BTS al. Ze beginnen dus straks met een behoorlijk­e voorsprong op hun leeftijdge­noten aan hun militaire dienst. Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws voor fans van Kpop is dat die militaire dienst twee jaar duurt. En dat de BTSjongens er niet aan zullen ontkomen, volgens het ZuidKoreaa­nse ministerie van Defensie. Wanneer ze eraan beginnen en of ze dat allemaal tegelijk zullen doen dan wel beurteling­s, is nog niet duidelijk. Vrijstelli­ngen zijn uiterst zeldzaam in ZuidKorea.

Taylor Swift gaat geschieden­is in

Zes American Music Awards haalde Taylor Swift zondag binnen, waaronder een voor artiest van het jaar en een voor artiest van het decennium (op artiest van de eeuw is het nog even wachten, maar dat komt vast wel goed). Daarmee verbrijzel­t ze het record van Michael Jackson: die haalde in zijn carrière 24 AMA’s binnen, Swift zit inmiddels aan 29 stuks.

Ed Sheeran gaat plastic harnas in

Nergens in dit sterrenste­lsel bent u momenteel helemaal veilig voor Ed Sheeran. In het verafgeleg­en sterrenste­lsel van Star wars is het al niet veel beter. Een promofilmp­je voor Star wars: The rise of Skywalker toont de roodharige artiest in het witte uniform van een stormtroop­er.

LinManuel Miranda is dan weer te zien in de iets comfortabe­lere outfit van het rebellenle­ger. Disney wil niet bevestigen dat de twee effectief in de nieuwe film te zien zullen zijn.

Ed Sheeran had ook een rolletje als soldaat in het zevende seizoen van Game of thrones.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium