De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Will Ferdy lijdt aan parkinson

Zanger Will Ferdy (92) sukkelt al geruime tijd met zijn gezondheid en kreeg nu te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Artsen hebben een behandelin­g opgestart om de aandoening onder controle te krijgen. Zeven jaar geleden nam de zanger afscheid van het podium. Sindsdien ging hij er lichamelij­k sterk op achteruit.

Barst in relatie Lynn Van Royen

Terwijl het actrice Lynn Van Royen (30) op professio neel vlak voor de wind gaat, zit ze privé in een amoureuze dip. Haar relatie met kun stenaar Gilles Van Schuylen bergh staat volgens Dag alle maal op springen.

Van Royen is al sinds haar jeugd samen met de papa van haar twee kinderen, Max en Ruben.

Vriendin verlaat R. Kelly

Azriel Clary, de 22jarige vriendin van R. Kelly, keert na vijf jaar terug naar haar familie. Na een ruzie verliet ze het appartemen­t in de

Trump Tower, waar ze bij de zanger inwoonde. Clary trok als zeventienj­arig meisje in bij Kelly en zijn vriendin Savage.

De twee hebben Kelly lange tijd verdedigd tijdens de aanklachte­n van seksueel geweld die zich over de zanger bleven aandienen.

Zijn proces zal in april in Chicago van start gaan.

Meat Loaf klaagt hotel aan na val

Meat Loaf (72) is nog steeds woest op het Hyatt Hotel in Dallas, waar hij vorig jaar een lelijke smak van het podium maakte. Het was bepaald geen paradijsje in het licht van het dashboard. De Amerikaans­e zanger liep ernstige verwonding­en op aan nek, sleutelbee­n en schouder en lag 42 dagen in het ziekenhuis.

Meat Loaf heeft het hotel nu aangeklaag­d voor nalatighei­d. Hij houdt de eigenaars en de organisati­e van het Texas Frightmare Weekend verantwoor­delijk voor zijn val.

‘Ze hebben niet gezorgd voor een veilige omgeving en hun falen heeft er uiteindeli­jk toe geleid dat Meat Loaf ernstig gewond is geraakt’, zo staat in de aanklacht.

 ??  ?? WILL FERDY
WILL FERDY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium