De Standaard

DE KLEINE PARADE

- GERARD EN MARIJKE

Boer Gerard en Marijke uit elkaar

De kijkers van het VTMprogram­ma Boer zkt. vrouw supporterd­en hard voor hun geluk, maar het mocht niet zijn: de relatie tussen Gerard (43) en Marijke (42) is voorbij.

Het bleef nog een tijdlang goed gaan tussen de Duitse akkerboer Gerard en ‘zijn’ Marijke. Zelfs nadat de came ra’s gestopt waren met draai en. Beiden stortten zich met overgave in hun latrelatie. Een maand geleden gingen de twee toch uit elkaar, laat Marijke nu weten. ‘Onze rela tie is een stille dood gestorven. Het contact verwaterde almaar meer en we zijn te verschille­nd. Maar ik wens hem alle geluk toe.’

Romy en Niels uit ‘The sky is the limit’ een koppel

Het werd al enige tijd her en der gefluister­d, maar het tijdschrif­t Dag allemaal zegt het nu zeker te weten: Romy Biscop (37) en Niels Lagrange (29) vormen een paar.

Beiden waren dit seizoen te zien in The sky is the limit. In dat Vierprogra­mma wordt Lagrange nog gevolgd met zijn vroegere vriendin, Brenda. Biscop heeft twee kledingzak­en, Lagrange is bezig met de opstart van een nieuwe zaak na een faillissem­ent.

Matthijs van Nieuwkerk breekt record en mag feestje vieren

Het is de best bekeken aflevering ooit: 4,5 miljoen tvkijkers stemden maandag af op De wereld draait door. In de uitzending waren onder anderen Willeke Alberti, Wibi Soerjadi en Waylon te gast.

Het wordt de laatste week voor presentato­r Matthijs van Nieuwkerk, die vrijdag afscheid neemt van het programma dat hij inmiddels veertien jaar maakt. Het hoeft geen feestje in mineur te worden, zeggen ze bij BNNVara. En Matthijs hoeft zeker niet alleen met een cameraman te vieren, nu de Nederlands­e overheid de maatregele­n verscherpt. Er zullen wel degelijk gasten aanschuive­n, aldus een woordvoerd­er. ‘Voor onze talkshows geldt dat mensen anderhalve meter afstand houden, zowel voor als achter de schermen.’

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium