De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Pink nijdig na coronaviru­s

De Amerikaans­e popster Pink (40) is boos. ‘Twee weken geleden hadden mijn driejarige zoon Jameson en ik alle symptomen van een coronabesm­etting’, tweette ze. Na twee weken voelen ze zich allebei beter. ‘We hadden geluk dat de dokter van wacht ons kon laten testen’, vindt ze. Want daar loopt het in Los Angeles fout. De stad zou 10.000 mensen per dag willen testen, maar er zijn zo weinig tests dat na twee weken nog maar 20.000 Angeleno’s getest zijn. ‘Onze regering schijnt nog altijd niet te beseffen dat ze actie moet ondernemen’, vindt Pink. Het Amerikaans­e gezegde ‘put your money where your mouth is’ indachtig heeft ze meteen twee overschrij­vingen gedaan. Ze schonk een half miljoen dollar aan het noodfonds van Temple University Hospital in Philadelph­ia, waar haar moeder achttien jaar heeft gewerkt. En nog eens een half miljoen aan het noodfonds van Los Angeles.

J.K. Rowling blaast coronaviru­s weg

De schrijfste­r van Harry Potter heeft waarschijn­lijk coronaviru­s gehad. J.K. Rowling (54) werd niet getest, maar vertoonde wel alle symptomen van de ziekte. Ze is ondertusse­n genezen en denkt dat ademhaling­soefeninge­n haar voor een groot deel geholpen hebben. Ze postte zelfs een video naar de oefeningen op haar site.

‘Het kost niets, heeft geen vervelende bijwerking­en, maar kan jou of je dierbaren wel veel helpen’, schrijft ze erbij. Dat is waarschijn­lijk waar – maar het helpt waarschijn­lijk ook als je getrouwd bent met een arts die je elke dag ziet en verder advies kan geven ... zoals J.K. Rowling.

En het wordt … een dochter

Maar voor wie? Voor Katy Perry (35) en Orlando Bloom (43). Op Instagram postte de Amerikaans­e popster een foto waarop Bloom ingesmeerd is met roze room. ‘Het is een meisje’, schrijft Perry erbij.

Dat ze zwanger was, maakte ze vorige maand bekend in de videoclip voor haar single ‘Never worn white’. In de laatste scène wreef ze over haar buik. En dat was niet omdat ze te veel roze room gegeten had. Inmiddels rijst de vraag hoe Perry Bloom uitgedost zou hebben als het een jongetje was. Blauwe room?

 ??  ?? PINK
PINK

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium