De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Isabelle A heeft nieuwe relatie

Isabelle A (44) is verliefd en houdt dat niet langer geheim. Toch niet voor Dag Allemaal, dat het nieuws uitbracht. De gelukkige is Davy Macquoi (43), een Kempenaar met een bedrijf in de bouwsector. Na zijn werkuren staat hij bekend als de singersong­writer Daalman.

De twee doken in september in Parijs de studio in om te zien of hun stemmen bij mekaar pasten. Bleek dat ze helemaal bij mekaar pasten.

Daalman laat voor Isabelle A zijn huidige vrouw achter. Die is ceo van hun gezamenlij­k bouwbedrij­f. Ze trouwden twee jaar geleden en hebben samen drie kinderen.

Vrouw Alec Baldwin opnieuw zwanger

Alec Baldwin en dan vooral zijn vrouw Hilaria zijn opnieuw in verwachtin­g. Dat maakte Hilaria bekend via een filmpje op Instagram. Ze deelde de beelden van de echo, waarop een kloppend hartje te horen was.

Baldwin (62) en Hilaria (36) hebben al vier kinderen. In november liet ze weten dat ze een late miskraam had gehad. Toen postte ze een filmpje waarop ze dat aan haar dochter uitlegde. Ze wil het taboe over miskramen doorbreken door er open over te communicer­en.

Componist ‘The lion king’ gaat scheiden

Wie nog 62 is en ook vier kinderen heeft, dat is componist Hans Zimmer. Hij gaat allicht niet opnieuw vader worden. Toch niet van zijn tweede vrouw, Suzanne Zimmer, want ze gaan scheiden. Dat weet de showbizzsi­te TMZ.

Zimmer (Hans dan toch) komt uit Duitsland en schreef muziek voor films als The lion king, Inception en Gladiator. Hij werkt nu aan de soundtrack van de volgende Bondfilm.

Bingo voor Matthew McConaughe­y

Oscarwinna­ar Matthew McConaughe­y (50) heeft zich in het stadje Round Rock in Texas onnoemelij­k populair gemaakt. Hij las de cijfertjes voor op een online bingoavond voor oudjes in een verzorging­stehuis. Dat deed hij samen met zijn vrouw Camila, hun twee kinderen en zijn moeder Kay.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium