De Standaard

DE KLEINE PARADE

- FRANCES LEFEBURE

Frances (hartje) Boris

Op Instagram speelden ze de laatste tijd opvallende rol letjes in elkaars stories. Dat ze deze periode van quarantain­e samen doorbrenge­n, was snel duidelijk. Maar nu is het ook officieel: televisieg­ezichten/acteurs Frances Lefebure (31) en Boris Van Severen (31) zijn sinds kort een koppel. Na de zotternije­n op Instagram laten ze dat ook officieel weten: ‘Ja, wij zijn een koppel en dat mag geweten zijn.’ Ze geven nog mee dat ze heel gelukkig zijn en bijzonder veel tijd hebben om met elkaar door te brengen. De twee waren vorig jaar allebei te zien in de televisier­eeks Studio Tarara, maar dat kan toeval zijn.

Van Severen heeft twee zonen. Achter de relatie tussen hemzelf en de moeder van zijn kinderen was, zei hij onlangs in Het Nieuwsblad, een punt gezet.

Elton (hartje) Freddie

Enkele weken na de dood van Queenfront­man Freddie Mercury ontving de Britse artiest Elton John nog een kerstcadea­u van zijn goede vriend. Bijna dertig jaar later heeft de zanger eindelijk onthuld wat het cadeau precies was: een schilderij van Henry Scott Tuke, een van de favoriete kunstenaar­s van Elton John. Bij het geschenk zat ook nog een briefje met de woorden: ‘Beste Sharon, ik dacht wel dat je dit leuk zou vinden. Liefs, Melina.’ Sharon en Melina waren de koosnaampj­es die de twee goede vrienden elkaar al jaren gaven. ‘Toen ik het kreeg, huilde ik als een kind. Deze mooie man, die aan het sterven was, had toch nog de tijd genomen om me een prachtig kerstcadea­u te bezorgen. Het is een van mijn favoriete herinnerin­gen aan hem, want het zegt zo veel over zijn karakter.’

Adele (gebroken hartje) liefdesnes­t

Zangeres Adele is nog altijd aan het bekomen van haar pijnlijke scheiding met Simon Konecki. Het enorme 18deeeuwse landgoed in het Britse Sussex dat ze samen hadden gekocht, raakte eindelijk verkocht. Al heeft ze er wel een financiële kater aan overgehoud­en. Drie miljoen pond kreeg ze ervoor – één miljoen minder dan wat de twee er in 2017 voor betaald hadden. Het huis ligt midden in de bossen, compleet afgelegen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium