De Standaard

DE KLEINE PARADE

- HARRY EN MEGHAN

Billie Eilish doet fans snotteren

Billie Eilish had een idee: om de lockdownve­rveling te verjagen, begon de achttienja­rige zangeres te chatten met een aantal willekeuri­ge fans via Instagram Live. De uitverkore­nen hielden het over het algemeen niet droog. ‘Ik hou van je. Als ik je ooit tegenkom, dan geef ik je een knuffel’, vertrouwde Eilish een snotterend­e fan toe. De livestream werd door honderddui­zenden mensen gevolgd.

Harry en Meghan hebben het gehad

Prins Harry en Meghan Markle hadden een idee: wat als ze de uitgevers van vier Britse tabloids eens een boze open brief stuurden waarin ze hun medewerkin­g aan die vodjes voortaan weigeren? Dat zal hen leren! De journa listen van The Sun of The Daily Mail mogen voortaan niet meer bellen om, bijvoor beeld, een gerucht te bevesti gen alvorens ze het publiceren, zegt het koppel. Het zal die journalist­en wellicht niet overmatig hinderen in hun dagelijkse bezigheid. Volgens Harry en Meghan staan de tabloids vol ‘kwaadaardi­ge roddels’.

Toch maar niet, Idris Elba

De Britse acteur Idris Elba (47) had een idee: wat als we voortaan elk jaar één week quarantain­e houden ‘om deze periode niet te vergeten’? Onmiddelli­jk klonk instemmend gejuich op van absoluut niemand.

Idris Elba was een van de eerste celebrity’s die een covid19 diagnose kregen. Hij was aan het werk op een filmset in New Mexico toen hij ziek werd. Door de lockdown heeft hij ook de zesde verjaardag van zijn zoontje gemist.

Liam Payne voor de virtuele klas

Britse leerlingen zullen nooit meer terug naar de echte school willen. Voor de virtuele klas staan immers Liam Payne (exOne Direction) en Manchester Cityvoetba­ller Sergio Agüero. De BBC gaat hen en andere sterren, onder wie Sir David Attenborou­gh, inzetten in een reeks speciale schooltele­visieprogr­amma’s. Ook Jodie Whittaker, de huidige Doctor Who, is van de partij. Agüero zal Spaanse les geven. Welk vak Liam Payne precies voor zijn rekening neemt, zal de Britse bakvissen worst wezen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium