De Standaard

DE KLEINE PARADE

- KYLIE JENNER

Trouwen met een mondmasker

Wat mensen zoal doen in lockdown? Gewaagde dingen. Trouwen bijvoorbee­ld. Presen tatrice/actrice Tatyana Beloy deed het. Haar tegenspele­r was haar vriend Konrad Widelski. Beloy en Widelski deelden op Instagram een foto waarop ze het jawoord geven, elk met een mondmasker­tje op. Beloy is zwanger van haar eerste kindje, Widelski heeft al een zoontje uit een vorige relatie.

Naar de supermarkt zonder makeup

Wat mensen zoal doen in lockdown? Gewaagde dingen. Bloot het huis uit komen bijvoorbee­ld. Neem dat ‘bloot’ niet al te letterlijk, maar toch: Kylie Jenner laat dezer dagen haar makeup gewoon in de kast. Voor iemand die normaal laag boven laag smeert, is dat behoorlijk bloot. De paparazzi die op de loer lagen, wisten in elk geval niet wat ze zagen. En dat gold bij uitbreidin­g voor het tweetende deel van de bevolking. ‘Ik heb net mijn loonbriefj­e met daarop 1.200 dollar besteed aan Kylies makeuplijn, want die producten zijn blijkbaar magisch’, om maar één reactie op Twitter te quoten.

Wandelen met gewicht

Wat mensen zoal doen in lockdown? Gewaagde dingen. Wandelen met enkelbande­n bijvoorbee­ld. Daarmee werd Jessica Alba betrapt door de op vinkenslag liggende paparazzi. Zowat een halve kilo aan elke enkel, en het zag er niet eens ridicuul uit. Workoutwan­delen, zo noemt ze het, en de verzamelde fitnessmed­ia sprongen meteen op het fenomeen. Bottomline: beter voor de bilspieren dan zonder.

Vergeten te eten

Wat mensen zoal doen in lockdown? Gewaagde dingen. Vergeten te eten bijvoorbee­ld. Over naar Marc Van Ranst: ‘Sinds het begin van de crisis ben ik 9,5 kilo vermagerd. Te wijten aan het onregelmat­ige en drukke leven dezer dagen. ik vergeet gewoon te eten door de drukte, een ontbijtje is vaak alles wat ik in een hele dag naar binnen speel. Gelukkig brengt mijn secretares­se me op de middag al eens een banaan of een ander stuk fruit.’

Rouwig is Van Ranst er niet om: ‘Er mochten wat kilo’s af hoor. Ik voel me zelfs fitter.’

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium