De Standaard

DE KLEINE PARADE

-

Zooey Deschanel is perfect

Leer je tijdens een lockdown iemands kleine kantjes kennen? Niet als die mens Zooey Deschanel is. Deschanel vormt sinds zeven maanden een stel met de Canadese tv-persoonlij­kheid Jonathan Scott. Ook na zes weken qua- rantaine prees hij de actrice en muzikante de hemel in.

‘Ze is de perfecte vrouw om mee in quarantain­e te zitten! Ze kookt geweldig en ze vult het huis constant met muziek. Ze is een geduchte tegenstand­er bij bordspelle­n en ze heeft zelfs mijn haar fantastisc­h geknipt.’

We noteren: Deschanel is perfect, of ze heeft Scott betaald. ‘Ze is een constante bron van positivite­it.’ Oké: ze heeft hem betaald.

Maria Shriver is eenzaam

Dit lijkt er al meer op: Maria Shriver, de ex van Arnold Schwarzene­gger, werd op de vingers getikt door haar dochter. Katherine Schwarzene­gger maakte net bekend dat zij en de acteur Chris Pratt hun eerste kind verwachten, en heeft de lock- down dus gezellig doorgebrac­ht, in tegenstell­ing tot moederlief.

Shriver postte op Instagram een foto van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in een cabriolet, met de grap ‘zij kwamen me halen voor een uitje, maar ik blijf in mijn kot!’ Waarop Shriver reageerde: ‘Nou, ik zou al weg zijn.’

Schwarzene­gger postte een gegeneerd ‘Mam, in hemelsnaam!’ Maar Shriver toonde geen berouw: ‘Ouders zijn er om hun kinderen in verlegenhe­id te brengen. Nu weet je tenminste wat ik wil voor moederdag.’ We noteren: zelfs telgen uit de Kennedy-clan laten hun politieke voorzichti­gheid varen als ze eenzaam en geil zijn.

Dave Grohl is een koortsdroo­m

Dave Grohl werkte dan weer aan zijn imago als aardigste man van de rock. Hij zong een serenade voor T.J. Riley, een verpleegku­ndige van het Jacobi Medical Center in de Bronx. Riley was de eerste verpleger in het ziekenhuis die besmet raakte met het coronaviru­s.

Riley ging uit de bol: ‘O shit! Dave! Ik ben een grote, grote fan. Ik ben aan het flippen – dit voelt als een coronadroo­m.’ We noteren: een coronadroo­m voelt aan als een concert van Foo Fighters unplugged.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium