De Standaard

de kleine parade

-

Cardi B vraagt scheiding aan

Na bijna drie jaar huwelijk heeft rapster Cardi B (27) scheidings­papieren ingeleverd bij een rechtbank in Atlanta. De onophoudel­ijke stroom aan geruchten dat haar man Offset (28) zou zijn vreemdgega­an, zou naar verluidt de aanleiding zijn.

Het stel trouwde in september 2017 in het grootste geheim. Samen hebben ze ook een dochtertje, Kulture. Volgens de Amerikaans­e website TMZ zou Cardi B de volledige voogdij over het tweejarige meisje willen en vraagt ze van haar ex ook alimentati­e voor Kulture. Het is niet de eerste keer dat de ‘WAP’-zangeres de rapper verlaat. Dat gebeurde eerder nadat hij in 2017 vreemd was gegaan en verwikkeld was geraakt in een sekstapesc­handaal.

Astrid Coppens verliest veel geld door scheiding

Astrid Coppens (37) is al een poosje gelukkig getrouwd met een zekere Bram. Toch wordt ze geplaagd door nare herinnerin­gen aan haar vorige huwelijk met de Amerikaans­e ondernemer John Bryan. De scheiding zou het tv-gezicht twee miljoen euro armer hebben gemaakt dankzij ‘den John’. ‘Ik ben veel geld verloren aan de rechtszaak’, zei ze in Gert late night. ‘Zowat een miljoen euro. En John heeft me nog eens zoveel afgepakt. Ik heb een tijdje niet meer graag geleefd. Het leven was echt een sleur geworden en ik heb veel tegenslage­n gehad.’ Intussen woont Coppens na veertien jaar weer in België. Opnieuw verkassen naar LA ziet ze zich niet meer doen. Samen met Bram heeft ze een dochter, Billie-Ray.

Zevende kind voor Hanson-broer

Taylor Hanson (37), die eind jaren 90 met zijn broertjes de wereldhit ‘Mmmbop’ scoorde, gaat voor de zevende keer vader worden. De gezinsuitb­reiding is voor eind dit jaar. De zwangersch­ap zou niet gepland zijn. Taylor is intussen achttien jaar getrouwd. In dat huwelijk werden Jordan (17), Penelope (15), River (14), Viggo (11), Wilhelmina (7) en Indy geboren. Ook de andere Hanson-broers Isaac (39) en Zac (34) hebben grote gezinnen. Isaac heeft drie kinderen en Zac nog eens vier. Internatio­naal scoort Hanson al lang geen hits meer. Toch maakt het trio nog steeds muziek.

 ?? © ?? Cardi B en Offset. pn
© Cardi B en Offset. pn

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium