De Standaard

de kleine parade

-

Emma Stone in het geheim getrouwd

De Amerikaans­e actrice Emma Stone (31) is stiekem getrouwd met haar verloofde Dave McCary (35), aldus de geruchten. Die worden versterkt door een videofilmp­je met Reese Witherspoo­n en Emma Stone, waarin die laatste een trouwring lijkt te dragen. Ook op foto’s van McCary is een ring ontdekt.

Stone en McCary zijn erg op hun privacy gesteld. Zo hielden ze hun relatie de voorbije jaren met succes onder de radar. In december vorig jaar maakten ze een uitzonderi­ng door via de sociale media te laten weten dat ze zich hadden verloofd.

Kledingmer­k Stromae heeft nieuwe collectie

Het heeft twee jaar geduurd, maar nu laat het kledingmer­k Mosaert opnieuw van zich horen. Met een nieuwe collectie – Capsule 6 – en een nieuw logo ter ere van zijn tiende verjaardag.

Mosaert is het creatieve huis achter Paul Van Haver (35), alias Stromae, dat hij samen met zijn vrouw en voormalige styliste Coralie Barbier en halfbroer Luc

Junior Tam oprichtte. Een eerste collectie kwam er in 2014. De laatste in 2018 – vorig jaar volgde wel nog een minicollec­tie rond Pasen. Het huis werkte de voorbije jaren al samen met sterren als Billie Eilish en Dua Lipa.

Attenborou­gh scoort op Instagram

David Attenborou­gh is sinds gisteren te vinden op Instagram. De 94-jarige presentato­r en sinds zestig jaar vaste stem van natuurdocu­mentaires van de BBC had na twee uur al ruim 750.000 volgers. In zijn eerste post gaf Attenborou­gh de reden op van zijn debuut op het sociaal medium: de wereld is in gevaar en hij wil meer aandacht vragen voor de klimaatver­andering.

Operaster Netrebko verlaat ziekenhuis

Toch iemand die tevreden is over de Russische dokters. Operavedet­te Anna Netrebko verliet gisteren het ziekenhuis in Moskou en toonde zich vol lof over haar behandelin­g. Acht dagen geleden was ze opgenomen met een aan covid-19 gerelateer­de longontste­king. Ook haar echtgenoot raakte besmet, maar vertoonde geen noemenswaa­rdige symptomen.

 ?? © ?? Welke ring is dat daar plots rond de vinger van Dave McCary? photo news
© Welke ring is dat daar plots rond de vinger van Dave McCary? photo news

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium