De Standaard

de kleine parade

-

Pierce wil cashen met huis

Acteur Pierce Brosnan heeft een huis te koop gezet. Wacht. Juich nog niet, u daar, huizenjage­r. Het optrekje bevindt zich niet alleen ver weg in Malibu, het staat er bovendien in de top tien van duurste woonhuizen die op dit moment te koop staan in en rond Los Angeles. Honderd miljoen dollar (85 miljoen euro) vragen Pierce en vrouw Keely. De stulp is gebouwd op twee stukken grond die het koppel twintig jaar geleden kocht voor 7,35 miljoen. Reken al maar. Het domein is zo’n 4.500 vierkante meter groot en ligt direct aan zee. Inbegrepen zijn onder meer een bioscoop, een muziekstud­io, twee sauna’s, een stoombad en een zoutwaterz­wembad in de tuin. Het landgoed is gebouwd in Thaise stijl. De inspiratie daarvoor deed Pierce op toen hij in Thailand de Bondfilm Tomorrow never dies opnam.

Childish krijgt zoon nummer drie

Acteur en muzikant Childish Gambino – Donald Glover – en zijn vriendin Michelle hebben een derde zoontje gekregen. Niet gisteren, maar al even geleden. Een uur na de geboorte lag hij in een ziekenhuis­bed naar de beelden van George Floyd te kijken, vertelt hij in een interview met GQ. Daarop afgaande is zijn jongste dus wel al een paar maanden oud. Het typeert Childish Gambino: hij staat bekend om zijn afgescherm­de privéleven. Hij gaf wel nog mee dat het jongetje is vernoemd naar zijn in 2018 overleden opa, Donald Glover sr. Zijn broers heten Legend (4) en Drake (2).

Mariah deed van grunge

Mariah Carey had in 1995 een nogal duistere periode en zong toen een grunge album bij elkaar dat ze ook in het geheim uitbracht onder het pseudoniem Chick. Dat er nummers op stonden met titels als ‘Love is a scam’ en ‘Demented’ zegt veel over haar gemoedstoe­stand op dat moment. Het is een van de vele onthulling­en in haar net verschenen autobio The meaning of Mariah Carey. Daarin schrijft ze dat ze de plaat maakte in de periode dat haar huwelijk met de bezitterig­e en jaloerse Tommy Mottola de afgrond in sjeesde. ‘Ik creëerde een alter ego in de vorm van een donkerhari­g goth meisje dat belachelij­ke getormente­erde liedjes schreef en zong.’

 ?? Mike Helfrich for Chris Cortazzo © ?? Huis te koop.
Mike Helfrich for Chris Cortazzo © Huis te koop.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium