De Standaard

Madonna zegt ‘nee’

- ©

Madonna wou niet samenwerke­n met David Guetta vanwege zijn sterrenbee­ld. Dat heeft Guetta zelf verteld. Madonna wou de dj als producer voor een nieuwe plaat. Guetta had eerder een remix gemaakt van haar song ‘Revolver’, die de zangeres geweldig vond. Ze nodigde de Fransman uit voor een lunch. ‘We besloten om samen te werken en hadden het erover wanneer we konden beginnen’, vertelde hij in een interview met het Franstalig­e Youtubekan­aal Mcfly et Carlito. ‘Toen vroeg ze me naar mijn sterrenbee­ld. Ik vertelde dat ik een Schorpioen ben. Haar blik veranderde en ze zei: “Sorry, dan kunnen we niet samenwerke­n.” En toen was ze weg.’ Voor liefhebber­s van de onzin die astrologie heet: Madonna heeft de Leeuw als sterrenbee­ld.

Duncan Laurence zegt ‘ja’

Belangrijk­e samenwerki­ng op til in het huishouden LaurenceGa­rfield. De Nederlande­r Duncan Laurence, die vorig jaar het Eurovisies­ongfestiva­l won, gaat trouwen met zijn vriend Jordan Garfield. ‘Ik heb Duncan ten huwelijk gevraagd en hij heeft ja gezegd’, zei Garfield in een Instagrams­tory. ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik ga trouwen met de meest vriendelij­ke, slimme, authentiek­e, getalentee­rde en knappe man. En hij is ook nog eens mijn beste vriend.’ Laurence hield het op zijn Instagramp­rofiel iets meer ingehouden met een foto van zijn verlovings­ring en het bericht ‘ik hou van je’.

Joss Stone zegt straks ‘aaah!’

Belangrijk­e samenwerki­ng in de maak in de buik van Joss Stone. De Britse soulzanger­es (33) is zwanger van haar eerste kind. Dat maakte ze bekend in haar podcast A cuppa happy. De vader is haar vriend Cody, die muzikant is.‘Ik ben zeventien weken zwanger, de misselijkh­eid is nu pas gestopt. Ik voel me goed’, zei ze.

De Britse zegt ook dat ze bang is voor de bevalling, al probeert haar vriend haar te kalmeren. ‘Mijn vriend zei tegen me: “Pijn is tijdelijk.” Tijdelijk, tijdelijk? O mijn god, het is verschrikk­elijk. Laat me gewoon met rust. Ik ga keihard huilen als het zover is. Soms word ik in het midden van de nacht wakker van de angst. Ik ben zo ontzettend bang om te bevallen.’

 ?? Epa ?? Duncan Laurence gaat trouwen.
Epa Duncan Laurence gaat trouwen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium