De Standaard

WIN een elektrisch­e fiets

-

In een educatieve video leggen onder meer Amy Schumer, Sarah Silverman, Mark Ruffalo en Chris Rock uit hoe je in de Verenigde Staten per post je stem kunt uitbrengen voor de presidents­verkiezing­en. Enigszins opmerkelij­k is dat ze dat doen zonder kleren aan – een ook in Vlaanderen bekende techniek om te zorgen dat je filmpje wat aandacht krijgt in de media. Niet dat er iets te zien valt, overigens. Gelukkig maar, want halverwege de video waarschuwt Borat (komiek Sacha Baron Cohen) dat hij geschapen is

‘like can of pepsi – is problem?’ Het gaat om een initiatief van de niet-partijgebo­nden actiegroep Represent Us.

Iets minder ver gaat Jane Fonda: zij trekt een spandex pakje aan in een parodie op haar eigen fitnessvid­eo’s uit de jaren 80. ‘Exercise your right to vote’, zegt ze – jawel, ook dit gaat over de Amerikaans­e verkiezing­en. Kate Perry, Orlando Bloom en – zij weer – Amy Schumer duiken ook in de video op.

Het gerucht deed al drie jaar de ronde, maar de manager van Ed Sheeran heeft het nu bevestigd: tijdens een feestje in de woonst van prins Andrew heeft diens dochter, prinses Beatrice, geprobeerd om zanger James Blunt te ‘ridderen’ met een zwaard.

Ze waren zo dronken dat Sheeran, die te dicht in de buurt stond, een ferme snee in zijn gezicht kreeg. Hij heeft er een zichtbaar litteken op zijn rechterwan­g aan overgehoud­en. Blunt heeft het incident indertijd heftig ontkend. ‘Als een artiest is het voor mij belangrijk dat mijn creaties trouw blijven aan mijzelf en aan mijn stijl’, zegt Justin Bieber. Helaas zegt hij dat in een persberich­t van Crocs. Een persberich­t waarin wordt aangekondi­gd, dat Bieber een nieuw paar crocs heeft ontworpen. Gele, plastic schoenen die, zo verzekert de zanger ons, zo cool zijn dat hij ze zelf zou willen dragen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium