De Standaard

de kleine parade

-

Hoe heet hij?

‘Did my heart love till now? Forswear it, sight, for I ne’er saw true beauty till this night.’ Rara, van wie is dit citaat? a) Giacomo Casanova, b) Dante Alighieri of c) Romeo Montague? Als u het voorbije weekend de geboortefe­ed op Instagram wat gevolgd hebt, weet u al dat de quote hoort bij de ooievaar die bij Thomas Vanderveke­n (41) en Véronique Leysen (36) gepasseerd is. De derde telg in het gezin Vanderveke­n-Leysen heet niet Giacomo, noch Dante. Romeo dus. Broertje van Otto en Isaï.

Wat deed hij?

Weinig Romeo en Julia-vibes dan weer bij de Colombiaan­se zangeres Shakira (45) en FC Barcelonav­oetballer Gerard Piqué (35). Hun liefdesspr­ookje is uit nadat zij hem, aldus Spaanse media, met een andere vrouw heeft betrapt. Details over wie dat dan zou zijn, zijn nog niet uitgelekt. De twee waren twaalf jaar samen.

Intussen duikelt de krant El Diario de naam Suzy Cortez op. Het Braziliaan­se model was in 2015 Miss Bumbum, een titel voor de mooiste billen van het land. Piqué zou haar privéberic­htjes hebben gestuurd via Instagram. In de krant zegt ze: ‘Via Instagram vroeg hij me wanneer ik zou terugkeren naar Europa, hij vroeg me hoe groot mijn achterste was.’

In Shakira’s jongste single ‘Te felicito’, met Rauw Alejandro, leest de aandachtig­e luisteraar ook een hint naar wat er binnen het huishouden zoal aan de gang was: ‘Om je te vervolledi­gen brak ik in stukjes, ik werd gewaarschu­wd, maar ik lette niet op. Het was de druppel die de emmer deed overlopen. Zeg me niet dat het je spijt, dat klinkt eerlijk, maar ik ken je goed en ik weet dat je liegt.’

Shakira en Piqué hebben samen twee zoontjes, Milan en Sasha.

Wat zeggen ze nu?

De mooiste flater van het voorbije jubileumwe­ekend in GrootBritt­annië kunnen we u niet onthouden. In een video die verspreid werd door het Twitteracc­ount van de Britse koninklijk­e familie zien we een montage van locaties die naar de Queen vernoemd zijn. Daarbij staat ook het prinses Elisabeths­tation op Antarctica. Maar alle flaters nog aan toe: dat Belgische onderzoeks­centrum is vernoemd naar de Belgische prinses Elisabeth.

 ?? © rr ?? Babygeluk ten huize Vanderveke­nLeysen.
© rr Babygeluk ten huize Vanderveke­nLeysen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium