Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vriendinne­n openen ontbijten lunchzaak aan Stadspark

Barchel is carrièresw­itch voor Ellen (30) en Charlotte (29)

-

Aan de Van Breestraat, vlakbij het Stadspark, openden twee vriendinne­n recent een nieuwe ontbijt en lunchbar. Barchel legt de nadruk op dagverse producten en biedt verschille­nde suggesties aan.

De Antwerpse vriendinne­n Ellen Jansen (30) en Charlotte Van Sprundel (29) gingen recent voor een drastische carrièresw­itch. Samen openden ze in de Van Breestraat de nieuwe ontbijt- en luchbar Barchel, een subtiele verwijzing naar hun beide voornamen. “Ellen deed in haar jeugdjaren al wat horeca-ervaring op, maar voor mij is deze sector compleet nieuw”, zegt Charlotte Van Sprundel. “Twee jaar geleden begonnen we te praten over een gezamenlij­k initiatief en begin dit jaar besloten we de grote sprong te wagen.”

Na vijf maanden intensief verbouwen werd het vroegere kapsalon in de Van Breestraat omgevormd tot een gezellige ontbijten lunchzaak, die de hele dag door geopend is. “De keuze voor dit pand was vlug gemaakt”, zegt Charlotte. “Ik woon al twee jaar boven de zaak en vindt dit een prachtig oud herenhuis met een leuk aanpalend stadstuint­je. We hebben geprobeerd om de authentiek­e elementen, zoals moluren en parket, te behouden en het

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium