Gazet van Antwerpen Stad en Rand

DERDE AMATEURKLA­SSE B

- (wp)

De thuisploeg nam aanvankeli­jk het initiatief, maar na tien minuten herstelden de bezoekers het evenwicht. Veel kansen vielen er niet te noteren. Tot doelman Vermeylen al of niet een fout buiten zijn grote rechthoek beging en de Mechelaars een vrijschop kregen voorgescho­teld. Hieruit vloeide een strafschop voort en Dahmen zette die succesvol om. In de tweede periode verdedigde­n de Mechelaars hun voorsprong met hand en tand. De thuisploeg creëerde wel wat kansen, maar doelman De Ruysscher wist er lang raad mee. Ook in de slotminuut joeg hij een schot van Lambrechts van onder de lat weg, maar de rebound van Lambrechts belandde via de voet van Peleman uiteindeli­jk toch tegen de touwen.

SCHEIDSREC­HTER: Tim Lemmens. SINTLENAAR­TS: Vermeylen, Van de Brul, Verheyen (58’ Maes), Van Der Zyp, Van Den Brandt, Vissers, Fasseur, Wouters, Lambrechts, Verlinden, Ven (65’ Mensah).

RC MECHELEN: De Ruysscher, Gassama, Van Delm, Teirlinckx, Mertens, Del Molino Talavera, Dahman, Fontaine, Vos, Peleman, Ahriga (77’ Kouyate).

DOELPUNTEN: 22’ Dahman 01 (strafs.), 90’ Peleman 11 (owng.). GELE KAART: 20’ Vermeylen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium