Gazet van Antwerpen Stad en Rand

WIELRENNEN Exprof Bjorn Leukemans gehuwd

-

Net geen jaar nadat hij als profrenner de fiets aan de haak hing, is Bjorn Leukemans voorbije zaterdag gehuwd met Karen Sergeant uit Affligem waarmee hij al enkele jaren samen was. De huwelijksm­is vond plaats in de kerk van BerlaarGes­tel. ‘s Avonds op een feestadres in Lier werd er gevierd tot in de vroege uurtjes. (kle)

VOETBAL

DERDE PROVINCIAL­E A

Turk Sport Na afloop van de wedstrijd op FC Ekeren (00) gaf Arben Mamusha zijn ontslag als trainer van Turk Sport. (jp)

TWEEDE AMATEURKLA­SSE B

Berchem Zes minuten voor het einde van de wedstrijd tegen Bocholt moest Jelle van Kruijssen noodgedwon­gen naar de kant. De Nederlands­e spits zeeg na een sprint over links neer en tastte meteen naar de bil. Wellicht liep van Kruijssen dus een spierbless­ure op, maar voor de ernst van de blessure is het afwachten tot vandaag.

(skm)

TENNIS

BK JEUGD

Jacobs en Blockx zijn Belgisch kampioen Op het Belgische jeugdkampi­oenschap tennis op TC Lovanium in Leuven veroverde het Gewest Antwerpen twee titels. Frederic Jacobs van TC Ter Linden in Edegem won bij de jongens 16/1 met 64, 62 van Tibo Colson (TC Tennisdel Genk). Bij de jongens 12/1 veroverde Alexander Blockx (TC Blauwe Regen, Mortsel) de Belgische titel. Blockx won met tweemaal 61 van Alessio Basile (PTK Vilvoorde). (cpm)

TF LAS VEGAS

Minnen geeft op in eerste ronde Greet Minnen (WTA 285) gaf gisteren op in de eerste set van de eerste kwalificat­ieronde op het 50.000 dollartorn­ooi in Las Vegas. De Amerikaans­e Julia Elbaba (WTA 653) had op dat ogenblik een 25 voorsprong. (bdh)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium