Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Degradatie­zorgen bij Moeskroen

-

Moeskroen zit door de nederlaag met serieuze degradatie­zorgen. Het telt met nog drie wedstrijde­n op het programma nu vier punten minder dan Westerlo. Met nog uitwedstri­jden tegen Gent en Kortrijk en een thuiswedst­rijd tegen Standard staat Moeskroen nog voor een loodzware opgave om het behoud in eerste klasse alsnog te verzekeren.

De nederlaag in de match van de waarheid kwam bijzonder hard aan bij Moeskroenc­oach Mircea Rednic, die de tweede helft vanuit de tribune moest toekijken na een dispuut met ref Wim Smet.

“Dit is heel zuur”, stelde een zwaar ontgoochel­de Rednic achteraf. “We vergaten de eerste helft onze kansen af te maken.”

Hoewel Moeskroen dankzij deze nederlaag met anderhalf been in de Proximus League staat, weigerde Rednic de moed op te geven. “We moeten blijven vechten tot het bittere einde”, klonk het strijdvaar­dig. “Er resten ons nog drie wedstrijde­n waarin we minstens vier punten moeten zien te sprokkelen. Ik blijf geloven in onze kansen.” Moeskroen en Westerlo zullen de komende weken uitmaken wie er alsnog het behoud weet veilig te stellen.

 ?? FOTO BELGA ?? Coach Mircea Rednic staat nog een zwaar programma te wachten.
FOTO BELGA Coach Mircea Rednic staat nog een zwaar programma te wachten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium