Gazet van Antwerpen Stad en Rand

DERDE AMATEURKLA­SSE B

- (wp)

Sint-Lenaarts 3 Helson Helchteren 1 De eerste helft stelde niet al te veel voor en via Van Den Brandt en Vissers kwam de thuisploeg een paar keer gevaarlijk in de buurt van Helsondoel­man Coenen. Na een vrijschop van Putzeys kopte Maris aan de overzijde de bal via de deklat weer in het veld. Calgan besloot ook nog eens huizenhoog over doel. Vijf minuten voor rust tikte Coenen een poging van Van Den Brandt in hoekschop. Laat in de tweede helft barstte de wedstrijd helemaal open. Lambrechts schoot een strafschop met succes tegen de touwen en vijf minuten later mikte Fasseur het leer perfect in doel. Prevot kon nog wel milderen, maar de ingevallen Maes bevrijdde in de toegevoegd­e tijd Sint-Lenaarts van de laatste twijfels.

SINTLENAAR­TS: Vermeylen, Van de Brul, Van Der Zyp, Verlinden, Van Den Muysenberg­h, Van Den Brandt, Vissers (82' Maes), Fasseur, Wouters (42' Mensah), Hofmans, Lambrechts.

HELSON HELCHTEREN: Coenen, Schepers, Scheelen, Vanhees, Mrgole, Putzeys, Calgan, Agten, Taklak, Maris (73' Prevot), Daniëls.

DOELPUNTEN: 72' Lambrechts 10 (strafschop), 77' Fasseur 20, 84' Prevot 21, 92' Maes 31.

Gele kaarten: 37' Scheelen, 62' Schepers, 72' Vanhees.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium