Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Teodorczyk geschorst tegen Genk na uitstapje in publiek

-

Na 442 minuten zonder doelpunt was het tegen Oostende eindelijk raak voor Lukasz Teodorczyk. Doelpunt nummer achttien was er een zoals Teo er dit seizoen al een paar had gemaakt: zijn lichaam zetten om de verdediger af te houden en trappen. Wat daarna volgde, was nog niet vertoond op de Belgische velden. De Pool liep richting de fans en ging als een rockster aan het stagediven. Even was de topschutte­r van de wereld. Tot hij weer op de begane grond stond en tegen zijn vijfde gele kaart aanliep. “Dat doelpunt zal een hele opluchting zijn voor Teo”, aldus Leander Dendoncker. “Alleen jammer dat hij nu geschorst is tegen Genk.”

Na de match was Teodorczyk het incident alweer vergeten. Hij ging op de foto met enkele jonge supporters en dolde even met scheidsrec­hter Delferière die hem een halfuurtje eerder nog een kleine kater had bezorgd.

Door de schorsing van Teodorczyk staat nu al vast dat Kiese Thelin start tegen Genk. Voor de verplaatsi­ng naar Zenit van komende donderdag liet Weiler nog niet in zijn kaarten kijken. “Ik weet niet of ik tegen Zenit rekening zal houden met de schorsing van Teo. Daar zal ik de komende dagen wel over nadenken.”

 ?? FOTO BELGA ?? Teo bij de fans.
FOTO BELGA Teo bij de fans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium