Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dag twee, en trouwring al kwijt

-

Nu alle koppels hun jawoord hebben gegeven in Blind

Getrouwd, begint het experiment pas echt. De vier stellen ontwaken in de vierde aflevering na hun eerste nacht samen en vertrekken onmiddelli­jk op huwelijksr­eis.

Over de bestemming – de Canarische Eilanden – kunnen de koppels alvast niet klagen, nu moeten ze elkaar vooral na een hectische trouwdag in alle rust leren kennen. Tussen Sally en Mathias lijkt het alvast te klikken na een geslaagd huwelijksf­eest. Zij trekken naar Fuertevent­ura. Ook Tine en Bert konden het vanaf het eerste oogcontact goed met elkaar vinden, maar Tine gaf al te kennen dat Bert niet echt haar type is. Aan hem om daar veranderin­g in te brengen op Lanzarote. Veerle en Nick genieten dan weer van de zon in Gran Canaria. Tot nu toe leken beiden tevreden met hun match, maar Veerle wacht even af om zich bloot te geven aan haar kersverse man.

Vanavond wordt het vooral uitkijken naar Nicolas en Evelien. Hun huwelijksr­eis start goed, met een heerlijk ontbijt en een fijne vlucht naar Tenerife. Maar daar speelt Nicolas meteen zijn trouwring kwijt. En dat zou wel eens een eerste obstakel voor Evelien kunnen zijn.

 ?? FOTO VTM ?? Evelien en Nicolas.
FOTO VTM Evelien en Nicolas.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium